Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:17 | 10/02/2018

Η δικηγορική εταιρία NEWLAW και το Policenet.gr ξεκινούν τη συνεργασία τους με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας νομικών συμβουλών και εμπεριστατωμένων απαντήσεων πάνω σε νομικά και υπηρεσιακά ζητήματα που απασχολούν τους αναγνώστες του  Policenet.gr.

Μέσω του φόρουμ του Policenet.gr, το οποίο διαθέτει περισσότερα από 15.000 μέλη, η NEWLAW είναι διαθέσιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις σας πάνω σε νομικά και υπηρεσιακά ζητήματα και να σας παρέχει νομικές συμβουλές και εμπεριστατωμένες απαντήσεις.

 

Τι είναι η NEWLAW και τι «νέο» προσφέρει;

Η δικηγορική εταιρία Τσιλώνης-Βογιατζόγλου (με το διακριτικό τίτλο) NEWLAW έχει δημιουργήσει την καινοτόμο και πανευρωπαϊκά κατοχυρωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα www.newlaw.gr,  μέσω της οποίας προσφέρει για πρώτη φορά στους Έλληνες πολίτες online νομικές υπηρεσίες με ταχύτητα, οικονομία και αξιοπιστία σ’ ένα μεγάλο εύρος νομικών υπηρεσιών με την αρωγή του διαδικτύου.

 

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει;

Μέσω της NEWLAW, κάθε πολίτης μπορεί να ξεκινήσει τη διευθέτηση της υπόθεσης που τον απασχολεί από την άνεση του σπιτιού του, ενώ ταυτόχρονα μπορεί όποτε θελήσει να έρθει σε άμεση επαφή με τους δικηγόρους της NEWLAW και να συζητήσει περαιτέρω με εχεμύθεια λεπτομέρειες της υπόθεσής του.

Οι δικηγόροι της NEWLAW έχουν πολυετή εμπειρία σε πλήθος ποινικών, διοικητικών, αστικών,  οικογενειακών-κληρονομικών και εμπορικών ζητημάτων και είναι έτοιμοι να διερευνήσουν κάθε θέμα που σας απασχολεί. Επίσης, η δικηγορική εταιρία NEWLAW εξειδικεύεται σε ποινικά, διοικητικά και «αστυνομικής φύσης» ζητήματα, αλλά και σε νομικά θέματα για το δίκαιο του διαδικτύου, την προστασία προσωπικών δεδομένων, αλλά και τις βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων τύπου Airbnb.

Επιπρόσθετα, η NEWLAW αναλαμβάνει με μεγάλη επιτυχία την υποβολή αίτησης Ν. 3869/2010 (Νόμος Κατσέλη) για τη δικαστική ρύθμιση χρεών φυσικών προσώπων, καθώς επίσης και την υποβολή προτάσεων ρύθμισης χρεών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών του Ν. 4469/2017.

 

Δείτε εδώ όλα τα θέματα που συζητούνται στο φόρουμ του Policenet.gr και αναρτήστε κι εσείς τις δικές σας απορίες.

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis