Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:15 | 26/05/2017

Έξω φρενών Αστυνομικοί  με την ηγεσία της δύναμης που υπό τον φόβο νέων επεισοδίων  έδωσε οδηγίες όπου μέλη της καλούνται να δουλέψουν υπερωρίες και να «χτυπήσουν» 22 ώρες εργασίας.

Συγκεκριμένα με εγκύκλιο που μοιράστηκε σε μέλη της δύναμης αναφέρεται ότι «μετά τις τελευταίες επιθέσεις, αντιπαραθέσεις και προκλήσεις μεταξύ οπαδών της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, συνεπεία των οποίων έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα αντιπαλότητας, κυρίως μεταξύ των οργανωμένων οπαδών των δύο ομάδων, με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας θα ληφθούν στην πρωτεύουσα μέτρα για την αποτροπή οποιονδήποτε ανεπιθύμητων καταστάσεων».

«Συγκεκριμένα θα ληφθούν προληπτικά μέτρα στα οικήματα Συνδέσμων Φιλάθλων και καταστήματα των δύο ομάδων με την τοποθέτηση στατικών περιπόλων από τις 7 σήμερα το απόγευμα μέχρι τις 5 το πρωί».

Ως εκ τούτου η ηγεσία της Αστυνομίας χωρίς να λαμβάνει υπόψη ότι τα μέλη της πρωινής βάρδιας έχουν κλείσει 12 ώρες δουλειάς, δίνει ρητές οδηγίες όπως παραμείνουν στο καθήκον μέχρι τις 5 το πρωί Αποτέλεσμα να καλούνται να δουλέψουν 22 συνεχόμενες ώρες γεγονός που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις με τους αστυνομικούς να μιλούν για απάνθρωπες συνθήκες εργασίας.

Οι οδηγίες αυτές αφορά τους Αστυνομικούς που εργάζονται στους Σταθμούς πόλεως, Λακατάμιας, Πέρα Χωριού, ΚΕΜ – ΟΥΛΑΕ και οδοφράγματα.

Την ώρα που κάποιοι αστυνομικοί βρίσκονται από τις 2 και 30 στα σπίτια τους, οι αστυνομικοί που υπηρετούν στα πιο πάνω τμήματα, παρά τις 12 ώρες που έχει ήδη συμπληρώσει θα πρέπει στις 7 το απόγευμα να χρεωθούν με πλήρη αντιοχλαγωγική εξάρτηση και να μεταβούν με περιπολικά στα σημεία καθήκοντός του.

     

    www.reporter.com.cy

    Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
    developed by Pixelthis