Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 21/12/2018

Βροχή πέφτουν οι καταγγελίες από απόστρατους στρατιωτικούς και αστυνομικούς που είδαν το ποσό που πήραν για τα αναδρομικά και δεν πίστευαν στα μάτια τους καθώς είναι μειωμένο ως και κατά 4/5. Οι μειώσεις σε σχέση με τις εξαγγελίες είναι τεράστιες.

Τα αναδρομικά που πιστώθηκαν στους ενστόλους έχουν προκαλέσει οργή σε μεγάλη μερίδα των δικαιούχων. Είδαν μειώσεις που δεν περίμεναν.

 
[custom:google-ads]


Τα μικτά ποσά που είχαν εξαγγελθεί ήταν πολλαπλάσια εκείνων που τελικά πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι ενώ με βάση τον βαθμό και τα έτη υπηρεσίας τους προβλεπόταν ποσό 2750,00 ευρώ , πιστώθηκε τελικά στον λογαριασμό τους ποσό 313 ευρώ.

Παράλληλα όμως φαίνεται ότι υπήρξε και ένα αλαλούμ στον υπολογισμό, καθώς στρατιωτικοί καταγγέλλουν ότι δικαιούχοι αναδρομικών με τον ίδιο βαθμό και τα ίδια έτη υπηρεσίας έλαβαν τελείως διαφορετικά ποσά που ξεκινούν από τα 260 ευρώ και φτάνουν τα 960 ή και τα 1.260 ευρώ.

Περίπου 115.000 ένστολοι που λαμβάνουν αναδρομικά θα πάρουν ποσά μειωμένα κατά 75% σε σχέση με το αρχικό ποσό.

Ειδικά για όσους έχουν λιγότερα από 33 έτη και μικρό βαθμό αποστρατείας, μέχρι δηλαδή και τον βαθμό του ταγματάρχη τα ποσά φτάνουν ως τα 800 ευρώ το πολύ.

Μεγάλη ομάδα συνταξιούχων είδε ποσά κάτω από τα 100 ευρώ, ενώ πολλοί δεν είδαν κανένα ποσό στον λογαριασμό τους καθώς άλλαξαν κλίμακα και έχουν πλέον μεγαλύτερες κρατήσεις.

Πηγή Newsit.gr ,onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis