Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:45 | 09/10/2015

Σε έρευνα... Βαγγέλη Γιακουμάκη για τον ηθικό αυτουργό της αυτοκτονίας της 21χρονης φοιτήτριας Μαρίας Νταλιάνη, προβαίνουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Αναζητούν πιθανά στοιχεία που ενδεχομένως θα αναδείξουν πρόσωπο ή πρόσωπα, τα οποία με την συμπεριφορά και τις ενέργειές τους ώθησαν το άτυχο κορίτσι στο κενό. Αν και οι οποίες τέτοιου είδους ενδείξεις, τεκμηριωθούν, δεν θα έχουν κάποια νομική ισχύ, οι αρμόδιοι αξιωματικοί είναι πρόθυμοι να ολοκληρώσουν τις έρευνες για να αποκαλύψουν τις αιτίες και την αφορμή που οδήγησαν την Μαρία στο απονενοημένο διάβημα.

Το τελευταίο εξάμηνο όπως προκύπτει από τις καταθέσεις το ευαίσθητο κορίτσι, από μία σειρά συνδυαστικών γεγονότων, είχε καταρρακωθεί ψυχολογικά αφήνοντας τον εαυτό της να καταρρεύσει. Τα πρώτα αστυνομικά συμπεράσματα κάνουν λόγο για ερωτική απογοήτευση και πιεστικό περίγυρο, με συγκεκριμένα πρόσωπα να έχουν σημαντικό ρόλο στην «πλημμυρίδα» αυτών των συναισθημάτων που κατέκλυσαν ασφυκτικά την 21χρονη φοιτήτρια.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν πλέον καμία αμφιβολία πως πρόκειται για αυτοκτονία, σύμφωνα και με το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, στο οποίο απομένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να ολοκληρωθεί. Επιχειρούν όμως να απαντήσουν στο ερώτημα, τι οδήγησε την Μαρία στην αυτοκτονία, ένα κορίτσι που φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, όπως περιγράφεται σε σχετικό σήμα της ΕΛ.ΑΣ., τα οποία όμως  κάποιοι δημιούργησαν και άλλοι τα επέτειναν έως το μοιραίο τέλος  

Για τουλάχιστον έξι μήνες, τα γαλάζια μάτια της Μαρίας ήταν μόνιμα  πλημμυρισμένα με δάκρυα και η απογοήτευση ήταν ευδιάκριτη σε κάθε της λέξη, όπως περιγράφουν σε καταθέσεις τους φίλες και φίλοι του άτυχου κοριτσιού.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση γνωρίζουν πως ο χωρισμός της από το 23χρονο αγόρι, συνέβη περίπου τον περασμένο Απρίλιο, κάτι που αποτέλεσε ένα ισχυρό σοκ για εκείνη. Το χρονικό διάστημα όμως μέχρι την πτώση της στο κενό, φαίνεται να υπήρξαν και άλλα γεγονότα, που την αναστάτωσαν και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην μοιραία απόφασή της και αυτά αναζητούν οι αστυνομικοί.

Ενδεικτικές, της κατάστασής της, είναι οι καταθέσεις φίλης της αλλά και μιας ξαδέρφης της, με την πρώτη να περιγράφει την απογοήτευση στο πρόσωπο της Μαρίας, την παραμέληση της εμφάνισής της, το κλείσιμο στον εαυτό της και στο σπίτι, ενώ η δεύτερη την επίσκεψη που δέχθηκε από την Μαρία στο νοσοκομείο, η οποία έκλαιγε καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της εκεί.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση περιμένουν και τα αποτελέσματα της άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών από το κινητό τηλέφωνο της Μαρίας, το οποίο είχε μαζί της κατά την πτώση στο κενό. Θέλουν να εντοπίσουν τις τελευταίες κλήσεις, τις συχνότερες, τα sms, προκειμένου να διακριβώσουν αν κάτι από αυτά κλόνισε την 21χρονη και επίσπευσε την υλοποίησης της τραγικής απόφασης.

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis