Ανακοίνωση Ε.Α.Α.Μ.Θ. για την Παγκόσμια Ημέρα Γιορτής της Γυναίκας

Ανακοίνωση Ε.Α.Α.Μ.Θ. για την Παγκόσμια Ημέρα Γιορτής της Γυναίκας

Η σημερινή ημέρα τιμής έρχεται να μας υπενθυμίσει τους αγώνες και τις θυσίες που κατέβαλαν διαχρονικά οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο,  για να κατακτήσουν ίσα ατομικά, κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα με τους άνδρες. Δυστυχώς, παρά τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει για τη θεσμική εδραίωση αυτής της ισότητας, περίοδοι κοινωνικών, οικονομικών, αλλά και υγειονομικών όπως τον τελευταίο χρόνο, κρίσεων, εντείνουν τις  ανισότητες και  τις διακρίσεις, με θύματα τις γυναίκες.

Ως αστυνομικοί, αλλά κυρίως ως άνθρωποι, οφείλουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε γυναίκα που κινδυνεύει, εργαζόμενοι με ζήλο για την πρόληψη και την καταστολή κάθε μορφής κακοποίησης και εκμετάλλευσής της. Σε αυτό τον αγώνα σπουδαίο ρόλο παίζουν οι γυναίκες συναδέλφισσες που από την πρώτη γραμμή έρχονται σε επαφή με τα θύματα ενδοοικογενειακής και έμφυλης βίας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους.

Ως Ένωση θέλουμε να εκφράσουμε το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας προς όλες τις γυναίκες και κυρίως στις συναδέλφισσές μας, για την προσφορά τους σε μία σύγχρονη, δημοκρατική και κοινωνικά ευαίσθητη Αστυνομία. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!

 

 

                                      ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                     -Ο-                                                   -Ο-

     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος                ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος

 ΑΣΤΥΝ. ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ                            ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α΄

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΧΑΤΖΑΚΗ ΠΑΣΧΑΛΙΩ

ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ ΘΕΟΠΟΥΛΑ

ΜΠΕΛΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 

ΖΟΥΠΗ ΚΟΡΙΝΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΑΛΕΞΙΑ