Ανακοίνωση Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου

Ανακοίνωση Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου

Η εορτή του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, θα αποτελέσει για όλους τους αστυνομικούς ημέρα επίκλησης της χάρης του Αγίου Αρτεμίου για προστασία από τους υπηρεσιακούς κινδύνους, όπως  συγκατάνευση και στήριξη στις καθημερινές οικογενειακές ,οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Η ανάγκη για προστασία και σκέπη του Πολιούχου μας Αγίου Αρτεμίου στην παρούσα χρονική συγκυρία, γίνεται επιπλέον επιτακτική και απαραίτητη , αφού φαίνεται το Σώμα να έχει εγκαταλειφθεί από τους φυσικούς του συμπαραστάτες, παραδομένο στη λεηλασία των «σταυροφόρων» της δήθεν Δημοκρατικής «κάθαρσης» -μια σταυροφορία με μοναδική επιδίωξη τους σταυρούς της πολιτικής δουλείας- «σταυρώνοντας» ταυτόχρονα το σύνολο των υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο βίος του Αγίου και Προστάτη μας Αρτεμίου , συνδέεται με τη θυσία κάθε αξιώματος και εξουσίας, αρνούμενου παραδειγματικά στη θέση τους να θυσιάσει ιδανικά, πίστη και αξίες, με αποτέλεσμα να καρατομηθεί, να απεκδυθεί κάθε εξουσία, να βασανιστεί και να αποκεφαλιστεί.

Ένας βίος που δημιουργεί σύγχρονους συνειρμούς, είναι απόλυτα διαχρονικός, αλλά στερείται των μιμητών και των προσώπων που είναι αποφασισμένοι όχι να θυσιάσουν, αλλά να θυσιάσουν τον εαυτό τους ,για χάρη του συνόλου. 

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α εύχεται ο Κύριος με τις πρεσβείες του Αγίου Αρτεμίου να φωτίσει το νου και την ψυχή όλων μας, ώστε να καταστούμε ικανοί να βιώσουμε έναν βίο εμποτισμένο με ιδανικά αξίες και δύναμή, καθιστώντας μας ικανούς να υπερασπιστούμε την κοινωνία την Πατρίδα και την Δημοκρατία μας.

 Για το Δ.Σ.

                     Ο Πρόεδρος                                              Ο Γεν. Γραμματέας

                       Ντούμας Βασίλειος                                      Μαυροειδάκος Ευστράτιος