Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:09 | 30/07/2018

Προ ημερών έλαβε δημοσιότητα ανακοίνωση συνδικαλιστικής παράταξης αστυνομικών του Νομού μας, η οποία μειοψήφησε στις πρόσφατες αρχαιρεσίες, στην οποία κάνει αναφορά για συνδικαλιστική δίωξη του Επικεφαλής της και για παράνομες πράξεις σε βάρος του στις πρόσφατες μεταθέσεις αφήνοντας μομφές για υπηρεσιακούς και μη παράγοντες.

Η Ένωσή μας όπως έχει αποδείξει πάμπολλες φορές στο παρελθόν στέκεται στο πλευρό του κατατρεγμένου συναδέλφου, αφού όμως πάντα κρίνει τα πραγματικά περιστατικά και αξιολογεί τα δεδομένα που το εκάστοτε μέλος καταθέτει ενώπιών μας ή οι ίδιοι αντιλαμβανόμαστε, και με οποιοδήποτε νόμιμο μέσο προσπαθεί να άρει οποιαδήποτε βάσιμη αδικία.

To ίδιο θα γίνεται πάντα χωρίς να διαχωρίζουμε ιδιότητες, τίτλους ή βαθμούς. Όλοι είμαστε ίσοι τόσο στα δικαιώματα όσο και στις υποχρεώσεις μας απέναντι στην Υπηρεσία και χρέος του εκλεγμένου δεν είναι να διαχωρίζει τον εαυτό του από τους συναδέλφους του αλλά να βάζει τα προβλήματά τους πάνω από οποιοδήποτε προσωπικό συμφέρον ή φιλοδοξία. 

Mε εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. της  Ένωσης  Αστυνομικών Yπαλλήλων N. Ηρακλείου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΑΝΑΜΟΥΡΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis