Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:28 | 17/12/2018

Η Ομοσπονδία μας καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ -σε ένα σταθμό που έχει ανοικτές τις συχνότητές του σε εμάς, προβάλλοντας τις θέσεις μας και αναδεικνύοντας τα προβλήματα όλων των ενστόλων.

[custom:google-ads]

Εκφράζουμε ακόμα τη συμπαράστασή στους δημοσιογράφους και σε όλους τους εργαζόμενους του σταθμού που βρέθηκαν στο στόχαστρο των σκοτεινών κύκλων της τρομοκρατίας.

Τέτοιες πράξεις που στρέφονται κατά της ενημέρωσης και της ελευθεροτυπίας δεν χωρούν σε ένα κράτος δικαίου και οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε στο να μπει ένα οριστικό τέλος στις όποιες επιδιώξεις και στα εγκληματικά σχέδιά τους.

Η ομόθυμη καταδίκη της τρομοκρατίας, ωστόσο, δεν αρκεί για την πάταξη αυτού του φαινομένου βίας και υπονόμευσης των θεσμών ούτε μπορεί να αντιμετωπιστεί ως ένα ακόμα συμβάν της επικαιρότητας. Γι’ αυτό και είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία η άμεση απάντηση της πολιτείας με τη σύλληψη των δραστών και την παραδειγματική τους τιμωρία, ώστε να δοθεί παντού το μήνυμα ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει ανοχή ούτε χώρος για τέτοιου είδους εγκληματικές συμπεριφορές, οι οποίες συν τοις άλλοις, πλήττουν την ίδια τη Δημοκρατία.

2014 poaxia no ypografes

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis