Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 14/06/2018

Ε Ν Ω Τ Ι Κ Ο  Κ Ι Ν Η Μ Α  Α Σ Τ Υ Ν Ο Μ Ι Κ Ω Ν   Α Χ Α Ι Α Σ

 

A N A K O I Ν Ω Σ Η

   Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Προς επίρρωση των λεκτικών διαξιφισμών στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας και στους κόλπους των ενστόλων σας δηλώνουμε με παρρησία πώς το Ε.Κ.Α. Αχαΐας με την μη κάθοδο του στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων της Ένωσης ότι:

Ουδεμία στήριξη παρείχε προς τον διασπαστή και εκλεγέντα στο Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Α με τον ιλιγγιώδη αριθμό σταυρών -55- της παράταξης Συναδελφική Αλληλεγγύη- Συνδικαλιστική Δράση.

Αντιθέτως παρείχε στήριξη σε όλους τους υπόλοιπους εκλογικούς συνδυασμούς αναλογικά και στο μέτρο του εφικτού σύμφωνα πάντα με την επιθυμία των ψηφοφόρων συναδέλφων.

Επίσης σήμερα όλη η συνδικαλιστική οικογένεια των αστυνομικών ανά την Ελλάδα έμεινε άναυδη για το πενιχρό αποτέλεσμα του πάλε ποτέ πανίσχυρου προοδευτικού χώρου των αστυνομικών της Αχαΐας.

Η δολιοφθορά ξεκίνησε αρκετό χρόνο πριν με σχέδιο απόσχισης της παράταξης μας μόνο και μόνο για την ικανοποίηση και εκλογή του ενός ικανοποιώντας και εκπληρώνοντας  ιδιοτελείς σκοπούς και προσωπικές  ματαιοδοξίες.

Δυστυχώς έναν και ιδίως, ιστορικό και  προοδευτικό χώρο τον κατάντησαν  μαγαζάκι της μίας (1) έδρας. Εάν αυτό τους ικανοποιεί δικό τους θέμα. Πολύ αργά για δάκρυα.  Οι γέφυρες συνύπαρξης έπεσαν. Τα 75 ψηφοδέλτια εάν τα θεωρούν επιτυχία «ώρα τους καλή».

Ας ζήσουν το όνειρο τους.

Το ΕΚΑ Αχαΐας είναι ενεργό βρίσκεται παντού και θα παρέχει στήριξη όπου και όποτε απαιτηθεί συνδικαλιστικά και υπηρεσιακά δια μέσω του επικεφαλή του και των συνεργατών του.

Πάτρα 14 Ιουνίου  2018

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία Ε.Κ.Α. Αχαΐας

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis