Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:34 | 08/11/2018

Η προσφυγή του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α  στο Συμβούλιο Της Επικρατείας και  οι αμετάκλητες αποφάσεις του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου για την επιστροφή του παράνομα παρακρατηθέντος εισοδήματός μας λαμβάνουν "σάρκα και οστά" με τις διατάξεις τροπολογίας -προσθήκης  που κατατέθηκε στη Βουλή από το Υπουργείο Οικονομικών . Η νομοθετική διαδικασία δικαιώνει το ΣΕΦΕΑΑ και τις αγωνίες όλων των εργαζομένων για επιβίωση και αξιοπρεπή διαβίωση. Δεν πρέπει να παραβλέψουμε όμως ότι δεν αποδίδεται ούτε ένα ευρώ παραπάνω από τα χρήματα που θα έπρεπε να επιστραφούν εδώ και δυόμιση χρόνια.

Σε σχέση με το περιεχόμενο της τροπολογίας διατηρούμε  επιφυλάξεις μόνο ως προς το ακριβές ύψος σε σχέση με τις κρατήσεις και τις λοιπές λεπτομέρειες, για τις οποίες θα εκδοθεί  Κοινή Υπουργική Απόφαση  των Υπουργών Οικονομικών, Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη καθώς η τροπολογία αναφέρεται σε εφάπαξ καταβολή χρηματικού ποσού. Σε κάθε περίπτωση θα παρακολουθούμε την σύνταξη   της Κ.Υ.Α   για κάθε ενδεχόμενη παρέμβαση και ενημέρωση .
[custom:google-ads]

Σαφώς και η κυβέρνηση πάσχουσα από οικονομικό "στραβισμό" δεν βλέπει τις αποφάσεις του Σ.Τ.Ε   ως μελλοντική  εγγύηση και  παρακαταθήκη του ελάχιστου εισοδήματος των εργαζόμενων  στα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις , περικόπτοντας τις επιστροφές και περιορίζοντάς τες  χρονικά μέχρι την νομοθέτηση του νέου Ειδικού μισθολογίου, δηλαδή μέχρι την 01/01/2017.!!!

Φυσικά και το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α κατέθεσε νέα προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την κατάργηση του νέου μισθολογίου  που προέκυψε με το Νόμο 4472/2017, ευελπιστώντας σε νέα δικαίωση , αντίστοιχη των προηγούμενων αποφάσεων  του Σ.Τ.Ε .

Με την ευκαιρία σας ανακοινώνουμε ότι λόγω της αθρόας προσέλευσης Συναδέλφων  για την άσκηση ομαδικών αγωγών σχετικές με τη δικαστική διεκδίκηση των επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και δώρων αδείας, η ίδια διαδικασία παρατείνεται μέχρι την 20 Νοεμβρίου 2018.
 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis