Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 19/03/2020

Η Ένωσή μας, αναλογιζόμενη τη σοβαρότητα των εξελίξεων και την κρισιμότητα των στιγμών συντάσσεται πλήρως με το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας από τον κορονοϊο. Προτρέπουμε τα μέλη μας, όλους τους συναδέλφους αλλά και τους συμπολίτες μας να πράξουν το ίδιο ακολουθώντας πιστά, με συλλογική και ατομική συνείδηση και υπευθυνότητα, τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων και των αρμόδιων φορέων της πολιτείας.

Πεποίθησή μας είναι, ότι, το Συνδικαλιστικό Κίνημα σε τέτοιες στιγμές επιβάλλεται να λειτουργεί ΑΘΟΡΥΒΑ, δίνοντας τον λόγο και τον χώρο στους ειδικούς επιστήμονες και στους έχοντες, εκ της πολιτείας, το βάρος της διαχείρισης της κρίσιμης αυτής κατάστασης.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι το προεδρείο της Ένωσής μας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρακολουθεί τις εξελίξεις και βρίσκεται συνεχώς σε επικοινωνία με υπηρεσιακούς, πολιτικούς φορείς και με προϊσταμένους σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο Αρχηγείου. Όπου διαπιστώνει «κακώς κείμενα», να είστε σίγουροι ότι αυτά γνωστοποιούνται, προκειμένου να αξιολογηθούν από τις αρμόδιες επιτροπές του Αρχηγείου, σε συνεργασία με τους ειδικούς επιστήμονες και να αποφασισθεί αν απαιτείται ή όχι παρέμβαση.

Η Ένωσή μας θα συνεχίσει αθόρυβα πιστεύοντας ακράδαντα και τονίζοντας για άλλη μία φορά ότι, τώρα, τον λόγο έχουν μόνο οι -ειδικοί- οι οποίοι έχουν και το βάρος της κρίσιμης κατάστασης.

Τέλος, καλούμε τα μέλη μας να επικοινωνούν, είτε απευθείας με κάποιο μέλος του προεδρείου, είτε με τα γραφεία της Ένωσής μας στο τηλ. 2310-388086, προκειμένου να μας μεταφέρουν οποιοδήποτε ζήτημα προκύπτει κατά την δύσκολη -όπως έχει διαμορφωθεί- υπηρεσιακή καθημερινότητα.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis