Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:07 | 31/07/2020

Στο πέρασμα του χρόνου, κανένα καλοκαίρι δεν θα μοιάζει με το προηγούμενο και με το επόμενο για έναν απλό λόγο. Γιατί τα χαρακτηριστικά που έκαναν αυτή την εποχή να διαφέρει αισθητά από τις άλλες, πλέον τα έχουν οικειοποιηθεί κι άλλοι μήνες του χρόνου.

[custom:google-ads]

Οι υψηλές θερμοκρασίες και η αφόρητη ζέστη δεν μας αιφνιδιάζουν πια όταν κάνουν την εμφάνισή τους σε ημέρες που ημερολογιακά δεν ταυτίζονται με το καλοκαίρι, ενώ, τα επεισόδια καύσωνα έχουν γίνει συχνότερα.

Αλλά ας μιλήσουμε με στοιχεία: ο Μάιος που μας πέρασε, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή υπηρεσία Copernicus για την κλιματική αλλαγή, ήταν ο πιο ζεστός που έχει καταγραφεί ποτέ στον πλανήτη. Σημειώθηκαν θερμοκρασίες πολύ πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, κυρίως στην Αρκτική. Η Φύση τραβά πλέον έναν ανηφορικό δρόμο και μάχεται να επιβιώσει σε έναν κόσμο που ζητά συνεχώς όλο και περισσότερα από εκείνη, την στιγμή που δεν προθυμοποιείται να τις τα δώσει πίσω.

Η κλιματική αλλαγή συμβαίνει τώρα και μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμα αποτελέσματα: η υπερθέρμανση του πλανήτη, έχοντας επιταχύνει τους ρυθμούς της, δημιουργεί μια σταδιακή μετάβαση σε μια καθημερινότητα που γίνεται ολοένα δυσκολότερη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και της αποπνικτικής ζέστης που κάνει τις απλές δραστηριότητές μας να μοιάζουν με ασκήσεις υπομονής. Σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο που απαιτεί το μέγιστο της προσπάθειάς μας για επιβίωση και εξέλιξη, λύσεις υπάρχουν. Βρίσκονται στην υπηρεσία του ανθρώπου για να διευκολύνουν τη ζωή του ουσιαστικά, αποτελεσματικά, άμεσα.

Προσπαθήστε αρχικά να δημιουργήσετε ένα σκηνικό όασης στο σπίτι: μικρές, απλές κινήσεις μπορούν να δροσίσουν τον χώρο και να δράσουν ανακουφιστικά για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακολουθούν μερικά χρήσιμα tips που μπορεί να βοηθήσουν:


Unsplash/ Hutomo Abriant

Πριν προχωρήσετε σε αλλαγές στον χώρο που ζείτε:
-Φροντίστε να ενυδατώνετε καλά τον οργανισμό σας πίνοντας συχνά νερό.
-Επιλέξτε ανοιχτόχρωμα λινά και βαμβακερά υφάσματα για το σπίτι. Οι ώρες χαλάρωσης και ύπνου θα γίνουν έτσι ακόμα πιο δροσερές.
-Τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, μπορείτε να κρατήσετε τις κουρτίνες κλειστές. Θα δείτε ότι το δωμάτιο θα παραμείνει δροσερό για περισσότερο.
-Τα φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να συμβάλλουν στην χαλαρωτική ατμόσφαιρα του σπιτιού, δίνοντας ανάσα σε κάθε δωμάτιο.

Όταν ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μοιάζει με ένα αλλόκοτο καλοκαίρι με ακραίες εναλλαγές στην θερμοκρασία που κάνουν τις ώρες αιχμής στην πόλη αλλά και τα βράδια μέσα στο σπίτι κουραστικά, η λύση βρίσκεται σε ένα κλιματιστικό που κατανοεί όχι μόνο τις ανάγκες του ανθρώπου αλλά και του περιβάλλοντος που δεν αντέχει άλλη επιβάρυνση. Ένα κλιματιστικό με οικολογικό χαρακτήρα που θα μπορεί να δημιουργήσει μια μικρή όαση δροσιάς και ασφάλειας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Ένα τέτοιο κλιματιστικό είναι το Carrier Extreme. Μια συσκευή με υψηλές αποδόσεις, εξελιγμένες λειτουργίες και ανώτερη ποιότητα κατασκευής.

 

Το Carrier Extreme με ενεργειακή κλάση Α++ (ψύξη) / Α+++ (θέρμανση) στη θερμή ζώνη, διαθέσιμο σε 9.000, 12.000, 18.000 και 24.000 BTU/h, έχει 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση για όλα τα μέρη της συσκευής και δυνατότητες που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη. Είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να λειτουργεί απρόσκοπτα σε ψύξη ή θέρμανση ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες περιβάλλοντος, από 15οC έως +50οC.

Το Carrier Extreme διαθέτει λειτουργία «Wind Avoid Me», με την οποία αποφεύγεται η άμεση ροή αέρα προς τους χρήστες, ενώ, το Προ-φίλτρο εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητά του. Πιο συγκεκριμένα, συγκρατεί τα μεγαλύτερα σωματίδια της σκόνης που αιωρούνται στον αέρα, απομακρύνοντάς τα από τη ροή του προτού εισέλθουν στην κλιματιστική μονάδα.

 

Με το φίλτρο Τριπλής Δράσης (TripleAction) η μονάδα παρέχει αέρα καλύτερης ποιότητας συνδυάζοντας τις θετικές επιδράσεις 3 διαφορετικών φίλτρων. Αναλυτικότερα: το φίλτρο Νegative Ion (Ιοnizer Filter) απελευθερώνει αρνητικά φορτισμένα ιόντα που ανανεώνουν τον αέρα, προσφέροντας καθαρή, αναζωογονητική ατμόσφαιρα, ενώ, με το φίλτρο Cold Catalyst που έχει αποσμητική δράση, επιτυγχάνεται η απομάκρυνση πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC) και των κακοσμιών. Επιπρόσθετα, το φίλτρο Vitamin C προστατεύει την υγεία του δέρματος. Η Βιταμίνη C ενισχύει την ενυδάτωση και το χρωματικό τόνο ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το δέρμα από τη φωτογήρανση και τη δημιουργία ρυτίδων.

Το Carrier Extreme διαθέτει δυνατότητα αυτοκαθαρισμού «Αctive Clean». Η τεχνολογία Active Clean απομακρύνει τη σκόνη, τη μούχλα και τα λίπη που ενδέχεται να προκαλέσουν οσμές όταν προσκολληθούν στον εναλλακτή θερμότητας, καταψύχοντάς τα αυτόματα και στη συνέχεια, αποψύχοντας ταχύτατα τον πάγο.

Οι δυνατότητες αυτού του κλιματιστικού δεν σταματούν εδώ. Μπορείτε να ελέγχετε την συσκευή σας όπου κι αν βρίσκεστε μέσω Internet, κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή «Carrier Air Conditioner» για κινητά. Η εφαρμογή επιτρέπει τον έλεγχο και μέσω φωνητικών εντολών μιας σειράς λειτουργιών όπως η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής, η επιλογή θερμοκρασίας και ταχύτητας ανεμιστήρα, ο προγραμματισμός λειτουργίας, ο καθορισμός χρονοπρογράμματος έναρξης/παύσης της μονάδας κ.α. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Wi-Fi stick βρίσκεται εντός της συσκευασίας του κλιματιστικού. Έτσι, δεν απαιτείται κανένας πρόσθετος εξοπλισμός για τη σύνδεση της συσκευής.Τέλος, η συσκευή είναι προστατευμένη από τις διακυμάνσεις της ηλεκτρικής τάσης. Η μονάδα μπορεί να λειτουργήσει με ρεύμα τάσης από 168 έως 264V, παρέχοντας έτσι προστασία από αυξομειώσεις της τάσης του ρεύματος.

Ένα κλιματιστικό με ποιοτικές προδιαγραφές και απλές κινήσεις που δεν κοστίζουν, μπορούν να εξασφαλίσουν για εσάς ένα δροσερό περιβάλλον ηρεμίας, τις ημέρες που ο υδράργυρος ανεβαίνει και δοκιμάζει τις αντοχές μας.

Ανακαλύψτε όλα τα νέα οικιακά κλιματιστικά Carrier στα καταστήματα Κωτσόβολος και στο www.kotsovolos.gr

 

www.bovary.gr


 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis