Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 12/04/2017

Σε αναρτήσεις στο Facebook με διασκεδάσεις διαρκείας σε γνωστά νυκτερινά κέντρα, όπου ξόδευαν μεγάλα χρηματικά ποσά, προχωρούσαν οι τέσσερις Αλβανοί κακοποιοί που προχωρούσαν σε σωρεία ληστρικών επιδρομών σε πολυτελείς κατοικίες των νοτίων προαστίων, ενώ είχαν πυροβολήσει τρεις φορές εναντίον αστυνομικών.
Παραμένει άγνωστο αν σε ορισμένες από αυτές τις νυκτερινές εξόδους τους συγκέντρωναν πληροφορίες για τους "στόχους" των ληστρικών επιθέσεων πολλοί από τους οποίους ήταν άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Πρόκειται για την σπείρα που εξάρθρωσε, μετά από πολυήμερη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και τα μέλη της κατηγoρούνται για εννιά ληστείες, 36 διαρρήξεις και 18 κλοπές οχημάτων, ενώ η λεία τους εκτιμάται από την ΕΛ.ΑΣ. ότι αγγίζει το 1.000.0000 ευρώ.
Το Βήμα δημοσιεύει φωτογραφία από κάμερα σπιτιού στο Πανόραμα Βούλας όπου φαίνεται η κίνηση ενός εκ των Αλβανών ληστών που θεωρείται ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι.
Ο ένας εκ των Αλβανών δραστών που συνελήφθη προφυλακίσθηκε μετά την απολογία του. Οι υπόλοιποι τρεις έχουν διαφύγει στην Αλβανία όταν αντιλήφθηκαν τον αστυνομικό κλοοιό και ήδη έχουν αρχίσει οι αναζητήσεις τους. Ωστόσο υπάρχουν αναφορές για τον εντοπισμό ενός εξ αυτών στην γειτονική χώρα λόγω άλλου συμβάντος.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ επιχειρούν να συγκεντρώσουν στοιχεία και για άλλα αδικήματα που έχουν διαπράξει. Ακόμη προσπαθούν να αποτρέψουν μία "εγκληματική" επάνοδο τους στην χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα στο tovima.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis