Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:30 | 13/10/2018

Την Παρασκευή 12.10.18 αντιπροσωπεία  της ΑΝ.Α.Σ.Α  αποτελούμενη από τους : Γραμματέα ΔΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ Συνδρεβέλη Χρήστο και από τον  αντιπρόσωπο  Π.Ο.ΑΣ.Υ και μέλη της Ε.Α.Υ.Ν/ΑΑ Πλαφουντζή Γεώργιο,Χαλκιά Δημήτριο και Μαυρομάτη Παναγιώτη πραγματοποίησαν συνάντηση με το Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Ταξίαρχο κ. ΣΔΟΥΚΟ Μιχαήλ στην έδρα της Δ.Α.Α.Α, προκείμενου συζητηθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν τους συναδέλφους μας ,που υπηρετούν στην ανωτέρω Διεύθυνση.

Οι αυξημένες  ανάγκες που προέκυψαν για την Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης του επιβατικού κοινού την φετινή θερινή-τουριστική  περίοδο, είχε ως αποτέλεσμα να έχουν προκύψει για μεγάλο αριθμό συναδέλφων οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις ,οι οποίες δεν δόθηκαν προκειμένου ανταπεξέλθουν οι Υπηρεσίες της Δ.Α.Α.Α στις αυξανόμενες και ανελαστικές ανάγκες που προέκυψαν την φετινή περίοδο.
Για το παραπάνω ζήτημα  τόσο από πλευράς μας ,όσο και από πλευράς του κ. Διευθυντή της Δ.Α.Α.Α συνομολογήθηκε, ότι το ζήτημα της ανάπαυσης του Αστυνομικού Προσωπικού, είναι ιερό δικαίωμα του εργαζομένου και όπως μας δηλώθηκε με σαφήνεια, όλες οι υποχρεώσεις της Υπηρεσίας προς το προσωπικό θα διευθετηθούν άμεσα το επόμενο διάστημα, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανείς συνάδελφος με οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις.

Θεωρούμε μετά από όλα τα παραπάνω  αναγκαία και επιτακτική ανάγκη την άμεση ενίσχυση με προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, καθώς και την δραστική περικοπή των μέτρων τάξης και ενίσχυσης άλλων Διευθύνσεων της ΓΑΔΑ ,διότι απομυζούν τις δυνατότητες της Δ.Α.Α.Α για ποιοτικές υπηρεσίες στον πολίτη και παράλληλα εξουθενώνουν το Αστυνομικό προσωπικό,αφού αναγκάζεται να καλύπτει ολοένα και περισσότερες υπηρεσιακές ανάγκες, χωρίς το απαιτούμενο στελεχιακό δυναμικό.

Το επόμενο διάστημα θα επιδιώξουμε συναντήσεις για το παραπάνω θέμα με την φυσική ηγεσία προκειμένου αναδείξουμε την ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό της Δ.Α.Α.Α.

Τα επιμέρους ανακύπτοντα ζητήματα της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και με τους : A/Δ ΜΑΝΩΛΗ Νικόλαο (Υποδιευθυντής Δ.Α.Α.Α), Α/Υ ΒΑΣΙΛΑΚΗ Δήμητρα (Τμηματάρχης Τ.Δ.Υ της  Δ.Α.Α.Α),Α/Α ΠΡΑΠΑ Σταύρο (Τμηματάρχης τμήματος αστυνόμευσης της Δ.Α.Α.Α),Υ/Α ΣΙΝΑΝΗ Βασίλειο(Τμηματάρχης Τμήματος Τροχαίας Δ.Α.Α.Α) καθώς και με άλλους  συναδέλφους της Δ.Α.Α.Α
 

 

 


 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis