Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:43 | 21/10/2019

Την 18-10-2019 και μετά και από επιθυμία  συναδέλφων , τα μέλη της ΑΝΑΣΑ και εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ: ΚΑΣΚΑΛΗΣ Κασσιανος , ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ Κωνσταντινος , ΧΑΝΙΩΤΗΣ Ηλιας , ΠΛΑΦΟΥΤΖΗΣ Γεωργιος , ΤΡΑΚΑΛΑΣ Αντωνιος , ΚΑΤΣΑΜΑΚΑΣ Θωμας και ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ανδρεας , πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στις νευραλγικές Υπηρεσίες του Διεθνούς Αερολιμενα Αττικης ωστε να συναντηθούμε και να συζητήσουμε με το προσωπικό και τον Διοικητή της εκάστοτε Υπηρεσίας για τα υπάρχοντα καθημερινά προβλήματα και τις λύσεις που θα πρέπει να δοθούν στα προβλήματα αυτά .

Αρχικά συναντηθήκαμε με τον Τμηματάρχη του  Τμήματος Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Αστυνόμο Α κ.ΠΡΑΠΑ Σταύρο, ο οποίος μας ενημερώσε ότι βασικό πρόβλημα είναι η έλλειψη έμψυχου δυναμικού σε αντίθεση με τις υποχρεώσεις που καθημερινώς καλείται η εν λόγω Υπηρεσία να καλύψει. Επίσης ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα οπως διαπιστώσαμε και εμείς οι ίδιοι είναι οι εγκαταστάσεις χώρου κράτησης . Συγκεκριμένα διατίθενται σε κάθε βάρδια δυο Αστυνομικοί για την φύλαξη μεγάλου αριθμού κρατουμένων σε χώρο ο οποίος δεν είναι κατάλληλος για την σωστή φύλαξη και διαμονή των κρατουμένων σε συνάρτηση με τον κίνδυνο που υπάρχει καθημερινώς για την σωματικη ακεραιότητα  των συναδέλφων .

Ακολούθως συνεχίσαμε πραγματοποιώντας συνάντηση με τον Τμηματάρχη του Τμήματος Τροχαίας Αερολιμένα   Αστυνόμο Β κ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Θεόδωρο  , όπου ομοίως μας ενημέρωσε για την έλλειψη προσωπικού καθως επίσης υλικοτεχνικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα οχημάτων - δικύκλων για την αποτελεσματικότερη αστυνόμευση  της κυκλοφορίας των οχημάτων εντός του Αερολιμένα Αττικης .
Στο Τμήμα Ασφάλειας μας υποδέχτηκε ο Τμηματάρχης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ ΜΠΑΚΑΛΩΝΗΣ Ανάργυρος  , ο οποίος κατά την διάρκεια την συζητησης μας σε πολύ καλό κλίμα μας επισημανε τα ίδια προβλήματα και ειδικότερα πέραν της υποστελέχωσης ,  μας γνώρισε σχετικά με την διάθεση αστυνομικών σε στατικές φυλάξεις στόχων εκτός της περιοχης ευθυνης και αρμοδιότητας του Αερολιμένα Αττικης .

Πέραν αυτών συναντηθήκαμε και με τον Τματαρχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών αερολιμένα Αττικης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών ο οποίος ομοίως μας ανέφερε τα δυο βασικότερα προβλήματα που προαναφέραμε , υποστελέχωση και απασχόληση του υπάρχοντος προσωπικού σε Υπηρεσίες εκτος του Αερολιμένα Αττικης ήτοι στατικες φυλαξεις και περιπολίες στο Κέντρο Αθηνών , καθως επίσης και έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού .

 


Από την επίσκεψη μας διαπιστώσαμε ότι γίνονται καθημερινώς υπεράνθρωπες προσπάθειες από τις διοικήσεις  καθως και από το ίδιο το προσωπικό για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων , για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία των ανωτέρω Υπηρεσιών  βάζοντας πάνω απολα το φιλότιμο και τον επαγγελματισμό .
Δυστυχώς το φαινόμενο της υποστελέχωσης των Υπηρεσιών της  Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ συνεχίζεται .......!!!!!! 

 
 
 


Είμαστε υποχρεωμένοι καθημερινώς να αναδεικνύουμε  τα προβλήματα που στέκονται εμπόδιο στην ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών της Νοτιανατολικης Αττικης και να αγωνιζόμαστε για τις ιδανικότερες συνθήκες εργασίας των συναδέλφων οπως και για τα δικαιώματα τους .

- ΠΡΩΤΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ -
# Team ΑΝΑΣΑ #

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis