Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 18/08/2019

Αν ήταν ενωτικά τα κινήματα σας, θα είχατε μεριμνήσει να απουσιάζουν οι παρατάξεις από το συνδικαλισμό. Θα μεριμνούσατε να υπάρχει ανεξαρτησία αποφεύγοντας τη διχόνοια που βασικό της αίτιο είναι ο εγωισμός, ο οποίος οδηγεί στην αρχομανία.

Αυτή σας η αρχομανία υποθάλπει τα πάθη σας από τις διάφορες κολακείες και σαφώς την αδυναμία για συνεργασία. Οδηγεί στη φθορά και στην τέλεια καταστροφή κεκτημένων αγαθών, που με μόχθο πολύ και πολυχρόνια κοινή προσπάθεια δημιούργησαν οι προκάτοχοι των ΄΄θρόνων΄΄ σας.

Διότι η αδιαφορία σας για την χρόνια καταπάτηση των δικαιωμάτων των Αστυνομικών, μείωσε στην πορεία πολλές εργασιακές ελευθερίες. Το εικονικό ενδιαφέρον για τα δικαιώματα των αστυνομικών δεν αρκεί, διότι δεν αποδίδει καρπούς, αντίθετα συντηρεί την αλαζονεία σας.

Είναι ανάγκη λοιπόν να εξάρουμε την υπεροχή με κατορθώματα, άθλους και με ορμή. Και καλείστε να πράξετε χτες. Ο συνδικαλισμός παραμένει άτονος και ανίσχυρος. Αν δεν απουσιάσουν οι παραταξιακές νομενκλατούρες, θα εξακολουθείτε να ενισχύετε αυτή την ατονία και αν δεν πράξετε άμεσα, τότε ναι όντως θα υφίσταται δόλος. Η αποστολή σας, η ικανοποίηση του δικαίου που καταπατήθηκε και η απονομή του ‘’αναλογικά ίσου΄΄, καθώς και η αρμονική ρύθμιση των αντιθέσεων της εργασιακής ζωής των Αστυνομικών με βάση τις ιδέες περί δικαίου.

Πάψετε να λειτουργείτε ως κλειστές ομαδούλες εκλεκτών στελεχών, που χορεύουν στους δικούς σας καρσιλαμάδες. Βγείτε από τη γυάλα σας που ωσάν χρυσόψαρα πλαισιώνετε και πατήστε ΔΥΝΑΤΆ στο έξω, σε εκείνο που πατάνε οι συνάδελφοι του μόχθου για το μεροκάματο του τρόμου.

Υ.Γ. Και τώρα που ξημερώνει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, οργανώστε την πορεία των Αστυνομικών την μέρα των εγκαινίων. Διαφορετικά δεν θα έχει νόημα, ούτε και ουσία , καθώς η πορεία θα υφίσταται για άλλη μια φορά γραφική και αποτυχημένη, οι πράξεις σας θα είναι φαύλες. Έτσι εξασφαλίζονται κύριοι συνδικαλιστές και πραγματώνονται τα δικαιώματα και δη τα δίκαια αιτήματα του κλάδου μας.

ΝΤΕΡΟΥ Αναστασία του Νέστορος

Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Γυναικών της

Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis