Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 03/11/2021

Γνώση για τη Δυτική Αττική, η επιλογή του νέου διοικητή της Άμεσης Δράσης, και πειθαρχία των… ΜΑΤ, από αυτή του νέου Υποδιοικητή της ίδιας υπηρεσίας, για να εποπτεύει την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, είχε προαναγγείλει προχθές, ως… 5ο μέτρο αναβάθμισης της λειτουργίας της Άμεσης Δράσης, τις αλλαγές-μετακινήσεις διοικητών της συγκεκριμένης υπηρεσίας, της ΔΙ.ΑΣ. και του Κέντρου Επιχειρήσεων. Ένα 24ωρο αργότερα ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλης Καραμαλάκης έκανε το πρώτο βήμα αλλάζοντας τον διοικητή της Άμεσης Δράσης, και τοποθέτησε άλλον υποδιοικητή εποπτεύων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Με απόφαση, λοιπόν, του Αρχηγού του Σώματος, αποσπάστηκαν-μετακινήθηκαν για υπηρεσιακούς λόγους, ο μέχρι πρότινος διοικητής της Άμεσης Δράσης Κώστας Κουτσιβίτης στην Αστυνομική Ακαδημία. Τη θέση του πήρε ο Αστυνομικός Διευθυντής Σπύρος Δόσχορης, που υπηρετεί πολλά χρόνια σε αστυνομικές υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής και τα τελευταία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Υποδιοικητής στην Διεύθυνση Άμεσης Δράσης τοποθετείται ο Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσης Κωστής, που υπηρετούσε στο επιτελείου στην Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, και στο παρελθόν στα ΜΑΤ.

Στόχος αυτών των αλλαγών, όπως είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο καλύτερος δυνατός συντονισμός και η παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς την κοινωνία.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis