Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:40 | 13/09/2018

Άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα της Πέμπτης ανατίναξαν το ATM της Εθνικής Τράπεζας στην είσοδο του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, στον κόμβο Φιλοθέης στην είσοδο του Πύργου.

Η μεγάλη έκρηξη έγινε αντιληπτή σε πολλά σημεία της πόλης στις δύο τα ξημερώματα. Άμεσα στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, πυροσβέστες της Π.Υ. Πύργου και ο διευθυντής με τους εκπροσώπους της εταιρίας.

Η εικόνα που αντίκρισαν ήταν απίστευτη. Οι δράστες είχαν χρησιμοποιήσει εκρηκτικό μηχανισμό αρκετά ισχυρό που το ωστικό κύμα, προκάλεσε μεγάλες ζημιές κυρίως προς το εσωτερικό του σούπερ μάρκετ.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilialive.gr, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί την ώρα που έφευγαν πάνω σε μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Έκοψαν το καλώδιο της κάμερας

Οι δράστες φαίνεται ότι είχαν μελετήσει καλά το χτύπημα αφού πριν τοποθετήσουν τα εκρηκτικά στο ένα από τα δύο ATM που βρίσκονται στην είσοδο του σούπερ μάρκετ, έκοψαν το καλώδιο από την κάμερα που κάλυπτε το συγκεκριμένο χώρο. Αφού συνέδεσαν τα εκρηκτικά εκτιμάται πως κρύφτηκαν πίσω από μια μεγάλη κολόνα του κτιρίου για να αποφύγουν τη δύναμη του ωστικού κύματος της έκρηξης.

Μετά την έκρηξη έσπασαν με βαριοπούλες την πόρτα εισόδου μπήκαν στο χώρο του σούπερ μάρκετ και εκτιμάται πως έφυγαν με τρία από τα κουτιά που εφοδιάζουν το ΑΤΜ με χαρτονομίσματα. Ύστερα τράπηκαν σε φυγή.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο που έγινε η έκρηξη

    

Πηγή: ilialivenewsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis