Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:34 | 01/09/2020

Δύο μικρά παιδιά, 12 και 14 ετών, σκότωσε με «βάναυσο τρόπο», όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο ο μουσαφίρης της οικογένειας.

Ο 30χρονος είχε προσκληθεί να ζήσει στο σπίτι της φαμίλιας στη βορειοανατολική Φλόριντα, η φιλοξενία συνάντησε όμως ένα αδιανόητο τέλος.

«Αυτό μόνο σας λέω, εργάζομαι στο σύστημα απονομής δικαιοσύνης από το 1980 και αυτοί είναι κάποιοι από τους πιο βίαιους φόνους που έχω ακούσει ποτέ», δήλωσε ο εισαγγελέας R. J. Larizza, «επιτέθηκε σε αυτά τα δυο παιδιά χωρίς έλεος».

Ο σερίφης της κομητείας Putnam δήλωσε πως ο Mark Wilson χρησιμοποίησε στο διπλό φονικό μαχαίρι και σφυρί.

Ο Wilson συνελήφθη προσφάτως, λιγότερο από 48 ώρες μετά τον εντοπισμό των δύο πτωμάτων. Τις σορούς του 12χρονου Robert και του 14χρονου Tayten Baker βρήκε μάλιστα η μαμά τους, επιστρέφοντας στην οικία.

Η οικογένεια είχε μόλις μετακομίσει εκεί, πριν από 16 μέρες, για να ζήσουν με την ευρύτερη οικογένεια. Και κάλεσαν τον Wilson και τη σύντροφό του να μείνουν μαζί τους, σε έναν ξενώνα που είχαν στην αυλή τους.

«Έκαναν πολλά για να τους βοηθήσουν και δυστυχώς κατέληξαν με τους φόνους των Robert και Tayten», είπε ο σερίφης.

Ο Wilson είχε βεβαρυμένο ιστορικό με χρήση ναρκωτικών και απάτες, όχι όμως και με βίαια εγκλήματα. Τα κίνητρα της πράξης του δεν είναι ακόμα γνωστά.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis