Ανατροπή στην τοποθέτηση του Αστυνομικού Διευθυντή στην Κω - Έρχεται ο Βαγγέλης Πιπέρης

ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Ανατροπή στην τοποθέτηση του Αστυνομικού Διευθυντή στην Κω - Έρχεται ο Βαγγέλης Πιπέρης

Ανατροπή προέκυψε τελικά όσον αφορά την τοποθέτηση νέου Αστυνομικού Διευθυντή στην Β' Δωδ/σου με έδρα την Κω αφού τελικά το κενό που άφησε με την αποστρατεία του ο κ. Κωνσταντίνος Κοκορόσκός δεν θα καλύψει τελικά ο νεοπροαχθείς στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή Ιωάννης Φράγκος αλλά κατόπιν νέας απόφασης του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. την θέση θα κληθεί να καλύψει υπηρετώντας στο νησί μας ένας άλλος αξιωματικός έμπειρος Αστυνομικός Διευθυντής ο Βαγγέλης Πιπέρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άξιο και μάχιμο αξιωματικό ο οποίος έρχεται άμεσα στο νησί μας γαι να αναλάβει καθήκοντα.

Ο κ. Πιπέρης τοποθετήθηκε Διευθυντής στην Β΄ Δωδεκανήσου μετά από απόφαση που πάρθηκε υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου κατόπιν συνεδρίασης του Συμβουλίου μεταθέσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Β. Ντούμας: "Σε όλους επέστρεψαν τα αναδρομικά ... ο Αστυνομικός της Ο.Π.Κ.Ε., της ΔΙ.ΑΣ., ο αστυνομικός του δρόμου, δεν πήρε μία δραχμή ..."

ΔΗΛΩΣΗ ΘΕΜΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ  ΣΤΗΝ ΚΩ Β. ΠΙΠΕΡΗ

''Ως Συνδικαλιστής Αξιωματικός που Υπηρετώ επί 20 ετη στο Νότιο Αιγαίο και ιδιαίτερα ως φίλος και αδερφός καλωσορίζω τον Άξιο Αστυνομικό Διευθυντή Βαγγέλη Πιπέρη στις Τάξεις του Νοτίου Αιγαίου και στην θέση του Αστυνομικού Διευθυντή της Β' Δωδεκανήσου. Έχει να προσφέρει πολλά απ' την νέα του θέση. 

Θέμης Ι. Καλαμάτας Αντιπρόσωπος ΠΟΑΞΙΑ Νοτίου Αιγαίου

vimatisko.gr