Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:59 | 19/02/2015

Η είδηση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και κυρίως την τοπική κοινωνία της Κέρκυρας την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν ο θάνατος μιας 53χρονης μητέρας και η ομολογία του 16χρονου γιου της, ότι την ξυλοκόπησε πριν πεθάνει! Η άτυχη γυναίκα το βράδυ της Τρίτης 10/2 πήγε στο κέντρο υγείας του νησιού και είπε ότι υπέφερε από πόνους στην κοιλιά, δεν είπε ότι κάποιος την χτύπησε. Λίγο αργότερα κατέληξε.

Όμως την ανατροπή στην υπόθεση φέρνουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, όπως δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Μία», ο ιατροδικαστής Γιάννης Αϊβατίδης.

Εκείνος, όπως αναφέρει το star.gr, υποστήριξε ότι δεν πείθεται από την ομολογία του παιδιού, αφού όπως είπε: «τα τραύματα της γυναίκας ήταν τόσο σοβαρά που είναι αδύνατον να τα έχει προκαλέσει ο 16χρονος» και πρόσθεσε: «πιστεύω ότι το παιδί αυτό δεν έχει προκαλέσει τις σωματικές βλάβες. Πρόκειται για ένα παιδί, χαμηλών τόνων, χωρίς κανένα στοιχείο επιθετικότητας. Η σωματική του διάπλαση, ακόμα, δεν προδίδει σε καμία περίπτωση την εμπλοκή του σε τέτοιο συμβάν. Όπως μου περιέγραψε ο ίδιος για εκείνη την ημέρα, περνώντας από αριστερά του τραπεζιού της κουζίνας, όπου καθόταν η γυναίκα και ενώ υπήρχε ένας λεκτικός διαπληκτισμός όπως μου είπε της προκάλεσε ένα χτύπημα. Δεν μου έδειξε ότι έχει προκαλέσει τα τρία χτυπήματα τα οποία έχω δει εγώ, δηλαδή δεξιό και αριστερό λάκτισμα και κλωτσιά».

Υπενθυμίζεται ότι ο 16χρονος, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης κατά της μητέρας του, η οποία είχε άλλα τρία παιδιά.

Το προανακριτικό έργο της υπόθεσης διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών και την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας.

Πηγή:thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis