Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:14 | 02/02/2017

Περίεργο παιχνίδι φαίνεται πως έπαιξε η μοίρα στο ηλικιωμένο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε τριώροφη μονοκατοικία επί της οδού 25ης Μαρτίου.

Οι δύο ηλικιωμένοι, 79 ετών βρέθηκαν νεκροί από τον γιο τους ο οποίος τους αναζητούσε επί τρεις ημέρες έχοντας χάσει τα ίχνη τους. 

Ο γιος τους μπήκε στο σπίτι και ήρθε αντιμέτωπος με το φρικτό θέαμα: βρήκε νεκρό τον πατέρα του στο υπνοδωμάτιο και την μητέρα του, επίσης νεκρή στο υπόγειο του σπιτιού. 
Ωστόσο σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας το σπίτι είναι κλειδωμένο από μέσα και δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη διάρρηξης. Μόνο το πίσω παράθυρο του σπιτιού παραβιάστηκε από τον γιο των ηλικιωμένων στην προσπάθειά του να μπει μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών ο θάνατος του 79χρονου ενδεχομένως ήταν αιφνίδιος -φυσικά αίτια ή ατύχημα και έφερε μόνο ένα τραύμα στο φρύδι. Το πιθανότερο σενάριο είναι να έχασε πρώτα τη ζωή της η σύζυγός του που έπασχε από αλτσχάιμερ βρέθηκε νεκρή, γυμνή από τη μέση και κάτω στο υπόγειο του σπιτιού. Προφανώς την εντόπισε ο ηλικιωμένος και μέσα στην αγωνία του να καλέσει σε βοήθεια, γλίστρησε, έπεσε και χτύπησε. Στη συνέχεια ανέβηκε στο πάνω επίπεδο, αλλά τον πρόδωσε η καρδιά του.



iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis