Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:15 | 01/01/2019

H E23 D.KOPELAKIS διαθέτει πληθώρα προιόντων που απευθύνονται σε αστυνομικούς.

Μεταξύ των διαθέσιμων προϊόντων περιλαμβάνονται και ανδρικά και γυναικεία μπλουζάκια με θήκη για όπλο κι όχι μόνο.

 

5.11 30012 Γυναικείο Μπλουζάκι Με Θήκη ΛΕΥΚΟ

Σχεδιασμένο ειδικά για τις γυναίκες, το νέο αμάνικο πουκάμισο Holster κατανέμει το βάρος ομοιόμορφα στους ώμους και επαρκώς κρύβει ένα όπλο.

 

5.11 40021 Μπλουζάκι Με Θήκη V-Neck ΜΑΥΡΟ

Το 5.11 Holster Shirt ™ έχει σχεδιαστεί για άνδρες για να κρύβει επαρκώς ένα όπλο και σχετικό εξοπλισμό.

Λειτουργικότητα

Δεν είναι πάντα πρακτικό να μεταφέρετε ένα όπλο σε θήκη στη ζώνη σας. Το 5.11 Holster Shirt ™ είναι μια εναλλακτική λύση από τις συμβατικές μεθόδους κρυφής μεταφοράς. Σχεδιασμένο για γρήγορη πρόσβαση, το Holster ™ διαθέτει δύο κρυφά σημεία μεταφοράς. Το 5.11 Holster Shirt ™ έχει όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς 5.11® Undergear, η οποία περιλαμβάνει την τεχνολογία απορρόφησης υγρασίας, το αντιμικροβιακό ύφασμα, τις ραφές επίπεδης μανδάλωσης και την τυπωμένη ετικέτα για την αποφυγή αλλοίωσης. Υπάρχει εσωτερική επένδυση που προστατεύει το στήθος. Δίνει την αίσθηση ότι δεν υπάρχει κάτι τοποθετημένο τόσο κοντά στο σώμα σας. Αυτό το προστατευτικό στρώμα προστατεύει επίσης το πιστόλι σας από την υγρασία.

Αντοχή

Χάρη στο ύφασμα υψηλής ποιότητας, το 5.11 Holster Shirt ™ αντέχει στα πλυσίματα. Τα κρυφά σημεία μεταφοράς, είναι ενισχυμένα με ραφές επίπεδης μανδάλωσης και έτσι  εξασφαλίζεται ότι το πουκάμισο θα παραμένει στενά τοποθετημένο στο σώμα κατά τη διάρκεια όλων των σωματικών δραστηριοτήτων.

Κατασκευή

Το 5.11 Holster Shirt ™ είναι κατασκευασμένο από 80% πολυεστέρα και 20% spandex.

Καταλληλότητα

Το 5.11 Holster Shirt ™ έχει εξαιρετική αθλητική εφαρμογή. Προσκολλάται στον κορμό και στα χέρια σας και επιτρέπει στο μοναδικό μίγμα υφασμάτων μας να απομακρύνει την υγρασία από το σώμα. Είτε φορεθεί κάτω από ένα πουκάμισο είτε μόνο του θα είστε άνετοι με αυτό.

Η ευελιξία και η αντοχή του 5.11 Holster Shirt ™ κάνουν αυτό το πουκάμισο απόλυτη αναγκαιότητα για κάθε αστυνομικό που χρειάζεται να κρύβει τον εξοπλισμό του.

 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε για το γυναικείο μπλουζάκι δείτε εδώ και για το ανδρικό μπλουζάκι δείτε εδώ.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis