Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 06/07/2018

Πρωτοφανή εγκληματικότητα βίωσε το τελευταίο 24ωρο το ήσυχο χωριό του Τυμφρηστού στη δυτική Φθιώτιδα.

Ξημερώματα της Πέμπτης (5/7) ένας άγνωστος δράστης διέρρηξε τρία σπίτια, ενώ άνοιξε και τέσσερα αυτοκίνητα σκορπώντας τον τρόμο στους κατοίκους της περιοχής.

Από το ΑΤ Σπερχειάδας ξεκίνησε άμεσα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος μάλιστα είχε αφήσει πίσω του ίχνη, καθώς στο ένα αυτοκίνητο που έσπασε το τζάμι, το είχε γεμίσει αίματα αφού είχε κοπεί. Η λεία του τελικά δεν ήταν μεγάλη κι αυτό ίσως ήταν το κίνητρο για τα αλλεπάλληλα χτυπήματα, καθώς εξασφάλισε μικρό χρηματικό ποσό και κάποιες μικρές ηλεκτρικές συσκευές.

[custom:google-ads]

Από ένα σπίτι όμως έφυγε με μια καραμπίνα και αυτό θορύβησε ακόμη περισσότερο τους κατοίκους και τους αστυνομικούς που ήταν βέβαιοι πλέον ότι είχαν να κάνουν με οπλισμένο κακοποιό.

Σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου και ομάδα της ΟΠΚΕ τελικά ο δράστης εντοπίστηκε και παγιδεύτηκε σε δύσβατο μονοπάτι το βράδυ ξημερώνοντας Παρασκευή, ωστόσο είχε προλάβει να ξεφορτωθεί το όπλο που είχε κλέψει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για 28χρονο σεσημασμένο Αλβανό κακοποιό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης για διάφορα αδικήματα.

Μαζί του εντοπίστηκαν κάποια μικροπράγματα που είχε κλέψει, όχι όμως και η καραμπίνα την οποία είχε πετάξει σε στέρνα. Για τον εντοπισμό του όπλου ξεκίνησε νέα περιπέτεια αφού χρειάστηκε να αδειάσουν κάμποσες στέρνες στο χωριό του Τυμφρηστού, καθώς ο συλληφθείς δεν θυμόταν ή δεν θέλησε να βοηθήσει τους αστυνομικούς.

Προς το παρόν κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευρυτανίας προκειμένου να οδηγηθεί στη συνέχεια σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας σε εκτέλεση των υπαρχόντων ενταλμάτων.

lamiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis