Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:01 | 03/02/2017

Σε κατάσταση συναγερμού είναι η ελληνική αστυνομία που εδώ και πολλές ώρες έχει ξεκινήσει το ανθρωποκυνηγητό για να μπορέσει να συλλάβει τους δράστες του φρικιαστικού εγκλήματος στο Περιστέρι.

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες όταν οι δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ολύμπου στο Περιστέρι,  πήγαν στην κρεβατοκάμαρα όπου κοιμούνταν ο 53χρονος άνδρας και η 50χρονη σύζυγός του και τους πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι!

Στο διαμέρισμα εκείνη την ώρα βρίσκονταν και τα δυο παιδιά του ζευγαριού, ένας 28χρονος νεαρός, που σύμφωνα με μαρτυρίες από τη γειτονιά όπου έμενε η οικογένεια έχει κινητικά προβλήματα και ένα 18χρονο κορίτσι.

Ο νεαρός, όταν άκουσε τον πυροβολισμό σηκώθηκε από το κρεβάτι του για να βοηθήσει τους γονείς του και οι δράστες τον χτύπησαν με αιχμηρό αντικείμενο στο πηγούνι.Ο άνδρας και η γυναίκα του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της ενώ ο σύζυγός της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σε τραγική κατάσταση είναι και τα παιδιά που έχουν υποστεί σοκ και από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλάι τους επιστήμονες για να τους παράσχουν την απαραίτητη ψυχολογική βοήθεια που χρειάζονται αυτή την ώρα. Οπως είναι φυσικό ακόμη δεν είναι σε θέση να δώσουν κατάθεση στους αστυνομικούς.

Προβληματισμός για το κίνητρο

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί ερεύνησαν το διαμέρισμα για να βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην σύλληψη των δραστών αλλά και στο κίνητρο που είχαν. Η ληστεία είναι ένα ενδεχόμενο αλλά δεν είναι και το μοναδικό καθώς υπάρχει η υποψία πως το κίνητρο του εγκλήματος ήταν διαφορετικό και απλά σκηνοθετήθηκε η ληστεία. Το άτυχο ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές.


Οπως είναι φυσικό οι γείτονες από την πρώτη στιγμή βγήκαν στους δρόμους ανήσυχοι και όπως δήλωσαν η οκογένεια δεν είχε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα

 

eleftherostypos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis