Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:20 | 08/01/2019

Λίγο μετά τις 8.00 το πρωί άνοιξε η εθνική οδός στο ρεύμα προς Λαμία από τη γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τα διόδια της Θήβας, που ήταν κλειστή από τις 4.00 τα ξημερώματα λόγω σφοδρής χιονόπτωσης στη Μαλακάσα. Σε λίγο αναμένεται να ανοίξει και το ρεύμα προς Αθήνα που επίσης ήταν κλειστό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση για τοπ κλείσιμο ελήφθη από την Τροχαία, καθώς όπως ενημέρωσε ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, η χιονόπτωση στο ύψος της Μαλακάσας είναι σφοδρή.

[custom:google-ads]

Υπεύθυνη για την διατήρηση της κυκλοφορίας στην εθνική οδό είναι η Νέα Οδός, αρμόδιοι της οποίας πάντως επιρρίπτουν την ευθύνη για το κλείσιμο του δρόμου στην Τροχαία.

Αναλυτικότερα:

* στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, διακόπηκε πριν από λίγο η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη στην Κηφισιά προς Λαμία και από το Σχηματάρι προς Αθήνα, καθώς και από την έξοδο της Αττικής Οδού προς την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας·

* στην Καισαριανή, διακόπηκε η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως από το ύψος του γηπέδου της Καισαριανής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κατεχάκη και στη Λεωφόρο Κατεχάκη στην έξοδο προς Καισαριανή·

* επίσης διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στον δρόμο προς Υμηττό, στην περιοχή Καλοπούλα.

Σε όλα τα προαναφερθέντα σημεία έχουν μεταβεί μηχανήματα και στελέχη των δήμων και της Περιφέρειας, που καταβάλλουν προσπάθειες να ανοίξουν τους δρόμους και ρίχνουν αλάτι προκειμένου να μπορέσει να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis