Ανοίγουν τον σκληρό δίσκο του παιδόφιλου καθηγητή - Πόσο χρόνο χρειάζονται οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ
Ανοίγουν τον σκληρό δίσκο του παιδόφιλου καθηγητή - Πόσο χρόνο χρειάζονται οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

Σε περίπου 15 μέρες θα είναι οι ειδικοί των εργαστηρίων τις ΕΛ.ΑΣ. έτοιμοι να αποκωδικοποιήσουν πλήρως τα κρυπτογραφημένα αρχεία του Παναγιώτη Δράκου, του φλαουτίστα που ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες του και μάλιστα μέσα στο Ωδείο που τους δίδασκε μουσική.

Οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, ανακάλυψαν στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή κρυπτογραφημένα αρχεία, για τα οποία εκτιμούν πως περιέχουν φωτογραφίες και με άλλες μαθήτριες του στις οποίες ασελγούσε.

Άλλωστε στο κινητό του τηλέφωνο έχουν ήδη ανακαλύψει φωτογραφίες με τα δυο κοριτσάκια 9 και 11 ετών, στα οποία αντί για μάθημα φλάουτου, έβγαζε τα αρρωστημένα σεξουαλικά του ένστικτα.

Κατά συνέπεια εκτιμάται από τους Αστυνομικούς πως και τα κρυπτογραφημένα αρχεία περιέχουν αποσπάσματα από τις πράξεις του “Δράκου του Ωδείου”.

Συνομιλίες με άλλους παιδόφιλους

Παράλληλα και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, βρέθηκε στον υπολογιστή του 55χρονου, αρχείο με συνομιλίες με άλλους παιδόφιλους ανά το κόσμο, μέσω του λεγόμενου σκοτεινού διαδικτύου, που έχει εξελιχθεί σε “γόνιμο έδαφος” για τις αρρωστημένες προθέσεις παιδεραστών από ολόκληρο το πλανήτη.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναγιώτης Δράκος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα έπειτα από καταγγελία των γονιών μιας 9χρονης μαθήτριας του, που αρνείτο πεισματικά να ξαναπάει για μάθημα με το “δάσκαλο”, καθώς αποκάλυψε στους γονείς της τα όσα φρικιαστικά συνέβαιναν στο Ωδείο.

Πηγή: newsit.gr , ekriti.gr