Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 26/07/2016

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θα πρωταγωνιστεί στον ρόλο του χειρούργου που γίνεται μάγος, ενώ ο σκηνοθέτης Σκοτ Ντέρικσον («Επίθεση στο Σταθμό 13»), θα κάνει τα δικά του μαγικά πίσω από την κάμερα.

Παρά το γεγονός ότι το επερχόμενο «Doctor Strange» θα είναι το 14ο φιλμ στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, είναι το πρώτο που θα βουτήξει τόσο βαθιά στις ψυχεδελικές, μυστικιστικές και πιο μακρινές γωνίες αυτού του κόσμου.

Απολαύστε εδώ το νέο τρέιλερ:

Είναι δύσκολο να πούμε με απόλυτη ακρίβεια, πώς ακριβώς θα δείχνει το «Doctor Strange» αλλά ήδη από το νέο τρέιλερ της ταινίας που τα στούντιο της Marvel παρουσίασαν στο Jimmy Kimmel Live!, έχουμε πάρει μια καλή πρώτη εικόνα.

Υπάρχει κάτι το υπέροχο στη διαπίστωση ότι το σύμπαν της Marvel είναι τόσο απέραντο και πολυσυλλεκτικό που μπορεί να συμπεριλαμβάνει τον παλιομοδίτικο ηρωισμό των ταινιών με τον Captain America, την επική φαντασία των ταινιών του Thor, την ειρωνική ασέβεια του Iron Man, την περιπαικτική παλαβομάρα των «Φυλάκων του Γαλαξία», την χαμηλότονη κωμωδία του «Ant-Man» και τον πολύχρωμο μυστικισμό του «Doctor Strange».

Έτσι ακριβώς παραμένει φρέσκο ένα franchise, μετά από μια δεκαετία και πάνω από μια ντουζίνα ταινίες. Στο «Doctor Strange» θα δούμε επίσης τον Τσιούετελ Ετζιοφορ στο ρόλο του Μόρντο, την αγαπημένη Τίλντα Σουίντον ως Ancient One, τον καταπληκτικό Μάικλ Στούλμπαργκ («Ένας Σοβαρός Άνθρωπος», «Λίνκολν», «Στιβ Τζόμπς»), την Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, τον Σκοτ Αντκινς και τον φοβερό και τρομερό Μαντς Μίκελσεν («Valhalla Rising», «Το Κυνήγι», «Hannibal»).

Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στις αμερικανικές αίθουσες, στις 4 Νοεμβρίου ενώ στη Βρετανία αναμένεται στις 28 Οκτωβρίου.

www.cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis