Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:29 | 04/04/2018
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
 
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι της Θεσσαλονίκης, απευθύνομαι σε όλες και όλους σας, και κυρίως στη ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ σας, οι οποίες και οι οποίοι, μακρυά από ιδιοτέλειες και παρασκηνιακές συμφωνίες, εργάζεστε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και βλέπετε το Συνδικαλισμό μας, σαν τη μόνη οργανωμένη δομή, που μπορεί να κάνει τη δουλειά και τη ζωή μας καλύτερη, αξιοπρεπέστερη και ποιοτικότερη.
 
Σε όλες και όλους εσάς που κοιτάτε τη δουλειά σας και μόνο, θέλετε να γίνει καλύτερη και δεν υποχρεώνεστε σε κανέναν για να περνάτε εσείς καλά εις βάρος των άλλων Συναδέλφων.
 
Σε όλες και όλους εσάς που πιθανόν να έχετε απογοητευτεί και να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο. Σε όλες και όλους εσάς απευθύνεται η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, αποτελώντας αυτήν τη στιγμή την μοναδική ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ σας ΕΠΙΛΟΓΗ.
 
Συναδέλφισσα – Συνάδελφε της Θεσσαλονίκηςαυτήν τη στιγμή, κάποια – κάποιος από εσάς, χρησιμοποιεί τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που έφερε στην Υπηρεσία σου η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, χρησιμοποιεί το διαδίκτυο που έφερε στην Υπηρεσία σου η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, εκτυπώνει κάποιο υπηρεσιακό έγγραφο σε χαρτί που έφερε στην Υπηρεσία σου η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, διαβάζει την εφημερίδα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ που εκδίδει μόνη της και έφερε στην Υπηρεσία σου η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και όλα αυτά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ, γιατί ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ! 
 
Μπορεί να σου φαίνονται πολλά όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα για το ΣΥΝΟΛΟ των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, σε εμάς όμως όχι! Γι' αυτό στο σημείο αυτό θα ήθελα, εκ μέρους όλων των Συναδέλφων που απαρτίζουν τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, να ζητήσω τη στήριξή σου, έτσι ώστε ως εκλεγμένοι να αναπτύξουμε πλήρη συνδικαλιστική δράση και να καταφέρουμε περισσότερα!
 
Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι η δεύτερη παλαιότερη Συνδικαλιστική Παράταξη Αστυνομικών της Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2011. Από την πρώτη στιγμή διαφωνήσαμε ανοιχτά με τις Παρατάξεις και απαιτούμε ΑΠΟ ΤΟΤΕ οι εκλογές του Σωματείου μας να γίνονται με ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ και όχι με παραταξιακά. Πρώτη η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ζήτησε και οι τωρινές εκλογές να γίνουν με ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, γιατί στη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ πιστεύουμε ότι Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Θα συνεχίσουμε να ζητάμε εκλογές με ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα ωριμάσουν οι συνθήκες και η πάγια απαίτησή μας θα γίνει πραγματικότητα.
 
Κλείνοντας, θα σας απευθύνω μία έκκληση. Κατεβείτε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ και ψηφίστε στις εκλογές του Σωματείου μας στις 18 – 19 και 20 Απριλίου. Είναι το υπέρτατο δικαίωμά σας!
 
Η μαζική συμμετοχή από μόνη της είναι ένα ηχηρό μήνυμα.
 
Επίσης θα σας ζητήσω η επιλογή σας να είναι συνειδητή, για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟΜην ξεχνάτε ότι η ψήφος σας δεν αφορά μόνο εσάς, αλλά και το Συνάδελφό σας.
 
Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους για την εμπιστοσύνη που δείχνετε, τόσο σε μένα προσωπικά εδώ και 11 χρόνια, όσο και στους υπόλοιπους Συναδέλφους της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
 
apasxalias 1
 
ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης
Ιδρυτικό Μέλος και Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis