Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:57 | 25/06/2016

Νέοι και νέες Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

Η Ομοσπονδία μας, τίμησε με την παρουσία της την τελετή αποφοίτησής σας από τη Σχολή Αξιωματικών και την επάξια προαγωγή σας στον βαθμό του/της Υπαστυνόμου Β΄, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και σεβασμού του μόχθου και των επιλογών σας.

Με την ευκαιρία λοιπόν αυτή, σας συγχαίρουμε για την επάξια προαγωγή σας, σας καλωσορίζουμε στις τάξεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και σας ευχόμαστε μία λαμπρή σταδιοδρομία και καλή τύχη στον υπηρεσιακό σας βίο.

Εισέρχεσθε στον επαγγελματικό στίβο της Ελληνικής Αστυνομίας σε μία περίοδο για όλους μας δύσκολη, καθώς σφραγίζεται από τις επιπτώσεις μιας πολύπλευρης κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής κρίσης, κατά την οποία ανατρέπονται παγιωμένα δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες και θυσίες όλων μας.

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα, έδωσε και δίνει καθημερινά τη μάχη για να περισώσει τις κατακτήσεις αυτές και να προστατέψει το λειτούργημά μας, το οποίο τυγχάνει υψηλής εκτίμησης και σεβασμού της ελληνικής κοινωνίας.

Ως Δόκιμοι Υπαστυνόμοι, πιστεύουμε ότι αισθανθήκατε την παρουσία μας και την έμπρακτη συμπαράστασή μας στα προβλήματα σας, δίνοντας μάλιστα λύσεις σε διαχρονικά αιτήματα που έφτασαν και σε μας και τα οποία σχετίζονταν με την εκπαιδευτική διαδικασία και την προοπτική σας.

Σε αυτήν την διαρκή συνδικαλιστική μας δράση, θέλουμε και τη δική σας στήριξη ως Αξιωματικοί πλέον, αφού οι σχέσεις εμπιστοσύνης των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας με το συνδικάτο μας έχουν βαθιές ρίζες, οι οποίες επιβεβαιώνονται καθημερινά στο πεδίο της αμφίδρομης εμπιστοσύνης, της συνεργασίας και της αλληλοϋποστήριξης.

Σας διαβεβαιώνουμε, ότι τόσο η Ομοσπονδία μας όσο και οι τοπικές Ενώσεις των Αξιωματικών, θα βρίσκονται πάντα δίπλα σας, για κάθε πρόβλημα ή δυσκολία που τυχόν θα αντιμετωπίσετε τόσο σε υπηρεσιακό όσο και σε προσωπικό ή οικογενειακό επίπεδο.

Με τις σκέψεις αυτές, σας ευχόμαστε για άλλη μια φορά υγεία, ατομική και οικογενειακή, με την ευχή να γίνουν πράξη τα όνειρά σας, ως στελέχη της μεγάλης αστυνομικής μας οικογένειας, σε μια αστυνομία που οραματιζόμαστε να υπηρετούμε με επαγγελματική συνείδηση και σωφροσύνη και προπάντων με αρχές και αξίες για το καλό του Λαού και της Χώρας μας.

 
 
2014 poaxia no ypografes
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis