Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 21/01/2018

Αν και όλα έδειχναν ότι σήμερα θα ξεκινούσαν οι ετήσιες κρίσεις στους κόλπους της αστυνομίας, αλλά και του πυροσβεστικού σώματος, οι εξελίξεις στην πολιτική σκηνή της χώρας, φαίνεται ότι θα τις μεταθέσουν λίγο αργότερα μετά το ταξίδι του Πρωθυπουργού στο Νταβός την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι κρίσεις στις αστυνομικές υπηρεσίες όλης της χώρας βρίσκονται λοιπόν προ των πυλών, γεγονός που κάθε άλλο παρά ανεπηρέαστη αφήνει την Κρήτη, καθώς η τοπική ΕΛ.ΑΣ στελεχώνεται από ικανούς και έμπειρους αξιωματικούς, οι οποίοι με το έργο τους και την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους έχουν διαπρέψει στις θέσεις στις οποίες υπηρέτησαν, διαχειριζόμενοι με αποτελεσματικότητα σοβαρότατες υποθέσεις.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, κατά πάσα πιθανότητα διατηρείται στη θέση του για ένα ακόμη χρόνο, δεδομένου της ικανοποίησης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης στο πρόσωπο του.

Το γεγονός αυτό αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο, όπως λένε οι πληροφορίες και στο τι θα φέρουν οι κρίσεις για τον Κρητικό Επιτελάρχη, τον αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος, σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, θα αναλάβει καθήκοντα υπαρχηγού.

Ωστόσο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι αλλαγές προσώπων και θέσεων σε όλες τις διευθύνσεις αστυνομίας του νησιού.

cretapost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis