Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:16 | 29/11/2017

Αντί της ΣΥΓΝΩΜΗΣ από το Γενικό Επιτελείο Στρατού  και τη Διοίκηση του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, στους Αστυνομικούς που τους αρνήθηκαν την εκεί  διακομιδή τους, εισπράξαμε μια ανακοίνωση  αποπροσανατολισμού και χάλκευσης των πραγματικών γεγονότων.

  Η γραπτή εντολή του 401 Σ.Ν.Α που περιήλθε στα χέρια μας (επισυνάπτουμε ) επιβεβαιώνει την καταγγελία μας αλλά η ημερομηνία έκδοσης και προφανώς ισχύος της την καθιστά πιθανόν  ενεργή όχι για ένα εικοσιτετράωρο (όπως υποστηρίζεται  χωρίς στοιχεία από το Γ.Ε.Σ) αλλά αρκετό διάστημα πριν και δεν ξέρουμε για πόσο στο μέλλον!

  Αναρωτιόμαστε αντί σε δήλωση έμπρακτης μεταμέλειας του Γ.Ε.Σ   για την περιπέτεια των Συναδέλφων της ΔΙ.ΑΣ, να αναφέρεται  ψευδώς ότι "Οι τραυματισμένοι αστυνομικοί διακομίσθηκαν  από το ΕΚΑΒ στο Θριάσειο Νοσοκομείο και ο ποιο σοβαρά από αυτούς στο 401 ΓΣΝΑ, για τον οποίο προστέθηκε μια ακόμη κλίνη στη ΜΕΘ". Πραγματικά  ο ένας από τους τραυματίες διακομίστηκε στο 401,  αλλά ,μετά την  αρχική απαγόρευση  από το ΕΚΑΒ, μετά   την διακομιδή και  εισαγωγή του στο Θριάσειο και μετά τις δημόσιες καταγγελίες του ΣΕΦΕΑΑ!!!!

  Δεν σκοπεύουμε να αναλωθούμε περισσότερο με την προσπάθεια κάποιων να μαζέψουν   τα "ασυμμάζευτα" αλλά με το μέλλον των συναδέλφων που ζουν τον πόλεμο μέσα από τις μάχες εναντίον του εγκλήματος, ζητώντας  εκ του θεσμικού τους ρόλου οι κύριοι ,Υπουργός Προστασίας του  Πολίτη,  Υπουργός Εθνικής  Άμυνας και ο  Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ,να ενεργοποιηθούν άμεσα στην κατεύθυνση της διασφάλισης και εξασφάλισης   της περίθαλψης των Αστυνομικών και ιδιαίτερα στα επείγοντα περιστατικά τους .

  Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α  θα παραμείνει πρωτοπόρο Συνδικαλιστικό  Όργανο στην υπεράσπιση των Συναδέλφων του, άκαμπτο στις πολιτικές πιέσεις αλλά και στα συνδικαλιστικά "δώρα", που φιμώνουν τον ανεξάρτητο, ακομμάτιστο Συνδικαλιστικό λόγο.

  Πρωτοπόροι άλλωστε απαιτήσαμε ενώπιον των Βουλευτών του Ελληνικού  Κοινοβουλίου με την ευκαιρία της αναδιοργάνωσης της ΕΛ.ΑΣ  (17/02/2014), την Ίδρυση του πρώτου Αστυνομικού Νοσοκομείου ή τη δημιουργία κλινικών, για τα πολλά επείγοντα περιστατικά αστυνομικών (video) . 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis