Αντιδήμαρχος Αθηναίων: "Έχει ευθύνη η αστυνομία για τα επεισόδια"

ΑΣ ΤΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ
Αντιδήμαρχος Αθηναίων: "Έχει ευθύνη η αστυνομία για τα επεισόδια"

 

Ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Αποστολόπουλος, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή mega Σαββατοκύριακο, αναφέρθηκε στα εκτεταμένα και σοβαρά επεισόδια που έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στα Εξάρχεια.

Ο κ. Αποστολόπουλος έκανε λόγο για τρομακτικά φαινόμενα, αναφέροντας περιπτώσεις που άγνωστοι λεηλάτησαν μέχρι και τα... ασανσέρ στο εσωτερικό πολυκατοικιών στα στενά των Εξαρχείων.

Μάλιστα ο αντιδήμαρχος Αθηναίων έριξε και ευθύνες στην αστυνομία, αφού χαρακτηριστικά τόνισε πως "εμείς είχαμε ειδοποιήσει από τα μέσα τις εβδομάδας αφού βλέπαμε κινητικότητα", συμπληρώνοντας πως ήταν λάθος το στρατηγικό σχέδιο από την στιγμή που τους οδήγησαν στην πλατεία Εξαρχείων και πως αυτό πρέπει να σταματήσει.

Σχετικά με τις... "ιπτάμενες" μολότοφ ο κ. Αποστολόπουλος δήλωσε πως γνωρίζει από πρώτο χέρι πως σε πολλές ταράτσες κτιρίων βίσκονταν ομάδες 20 - 30 ατόμων που πετούσαν ό, τι έβρισκαν μπροστά τους, από σπασμένα πλακάκια, κεραίες και βόμβες μολότοφ.

Ερωτηθείς για το αν έπεφταν βόμβες μολότοφ και από μπαλκόνια, ο αντιδήμαρχος είπε πως δεν είναι σε θέση να το γνωρίζει, ωστόσο γείτονες του είπαν για την... μεταφορά των ατόμων από ταρατσα σε ταράτσα και την ασταμάτητη ρίψη αντικειμένων εναντίον των αστυνομικών.

http://www.newsit.gr

 

Στη χώρα μας οι ΠΑΝΤΕΣ είναι ειδικοί στα ΠΑΝΤΑ. Απλώς αποκτούν την "ειδικότητα" την επόμενη μέρα... και ανάλογα με το τι συνέβη...