Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:45 | 17/05/2015

«Φούντωσε» ξανά την Κυριακή η συζήτηση για τα ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής και τη στάση που κρατά η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο θέμα.

Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμη και ο Αλέξης Μητρόπουλος πήρε αποστάσεις από την πρόεδρο της βουλής για αυτό το θέμα. «Πρέπει να το συζητήσουμε με την πρόεδρο της βουλής και την κυβέρνηση. Θα πρέπει η βουλή να βοηθήσει και να δώσει τα χρήματα εφόσον τα χρειάζεται η κυβέρνηση», είπε ο κ. Μητρόπουλος στον ΒΗΜΑ FΜ, που έστειλε και ένα... μήνυμα στην κ. Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας «Να μην κάνουμε κινήσεις ανέξοδου εντυπωσιασμού».

Επίθεση στην κ. Κωνσταντοπούλου έκανε ο Αδωνις Γεωργιάδης, από την ίδια συχνότητα, σχολιάζοντας τα όσα είπε σήμερα η πρόεδρος της Βουλής για το ζήτημα. «Δεν χρειάζεται καμία επιστολή. Από τη στιγμή που ψηφίστηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όφειλε να δώσει τα ταμειακά διαθέσιμα», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα σημείωσε ότι αφού δεν προχωρά σε αυτή την κίνηση η κ. Κωνσταντοπούλου, τότε έχουν το ίδιο δικαίωμα και οι δήμαρχοι και περιφερειάρχες που αντιδρούν. «Δεν κατάλαβα γιατί η κυβέρνηση επιτίθεται σε αυτούς και όχι στην πρόεδρο της βουλής», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε και την άποψη της κ. Κωνσταντοπούλου πως η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου είναι απλά μία ανακοίνωση. «Αν συμβαίνει αυτό που λέει, τότε ο κ. Βαρουφάκης που έβαλε υπογραφή για να επιστρέψουν τα 10 δισ. από το ΤΧΣ, πρέπει να πάει φυλακή σήμερα», είπε ο βουλευτής και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση είναι και αντιπολίτευση. Ο κ. Τσίπρας θεοποιεί τη συμφωνία, η κ. Κωνσταντοπούλου τη χαρακτηρίζει απλή ανακοίνωση».
 


Πηγή: http://www.iefimerida.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis