Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 28/10/2020

Πολίτες του Αγρινίου, αποφάσισαν πριν λίγες μέρες να συγκεντρωθούν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στην αερογέφυρα με τα αυτοκίνητα τους και να κάνουν μηχανοκίνητη πορεία με σημαίες, ξεκινώντας από την εθνική οδό, πλησίον της αερογέφυρας.

Η κακοκαιρία δεν πτόησε ορισμένους που βρέθηκαν στην οδό Ηρακλείτου, από το πρωί.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φωτογραφία - Η ΟΠΚΕ πήρε πίσω τις Σημαίες! Αστυνομικοί διαφύλαξαν το εθνικό σύμβολο παραμονή της 28ης Οκτωβρίου - Φωτογραφία ντοκουμέντο


Το αξιοσημείωτο είναι όμως πως κοντά στο σημείο είχε συγκεντρωθεί και μια ομάδα ατόμων του αντεξουσιαστικού χώρου, περίπου 20, που δήλωσαν πως δεν θα επιτρέψουν τη διέλευση της πορείας, κάνοντας λόγο για “φασίστες” , που πρέπει να απομονωθούν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια στιγμή επικράτησε και ένταση.

Επί τόπου βρέθηκαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων. Τελικά οι πολίτες που πήγαν εκεί για την μηχανοκίνητη πορεία, βλέποντας την κατάσταση, αποφάσισαν να αποχωρήσουν. Μάλιστα, αστυνομικοί της τροχαίας εξέτρεπαν αυτοκίνητα με ελληνικές σημαίες, ώστε να μην συναντηθούν με τους αντεξουσιαστές στην εθνική οδό, στην αερογέφυρα.

Ακολούθησε πορεία περίπου 20-30 αντεξουσιαστών στο κέντρο του Αγρινίου (φωτο).

Αντίστοιχες εικόνες επικρατούν αυτήν την ώρα και στην Πάτρα, όπου αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε αυτοκινητο με ελληνικές σημαίες. Ανάλογα περιστατικά σύμφωνα με ρεπορτάζ, έχουν σημειωθεί και σε άλλες πόλεις.

Πηγή: agriniopress

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis