Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ επί της οδού Αετοράχης στο Φάληρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε τα ξημερώματα ομάδα αναρχικών.

Συγκεκριμένα, αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες και μπογιές αντιδρώντας στη σύλληψη των τριών αναρχικών, που κατηγορούνται για τη ληστεία στο ΑΧΕΠΑ.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους σε σελίδα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, έστειλαν «μια πρώτη απάντηση στα σχέδια του κράτους απέναντι στην επαναστατική βία. Κανένας σας δεν πρέπει να κοιμάται ήσυχος. Μη ξοδεύεστε σε φθηνά προεκλογικά κόλπα και κινήσεις θεάματος για την ψηφοθηρία ακόμα και στο συντηρητικό τόξο. Τίποτα δεν τελείωσε για μας, όλα τώρα ξεκινάνε».

Αναλυτικά το μήνυμά τους:

«Την Τετάρτη 12 Ιούνη, κατά τη διάρκεια απαλλοτρίωσης της χρηματαποστολής που θα εφοδίαζε το ATM του ΑΧΕΠΑ, συλλαμβάνονται οι σύντροφοι Γιάννης Δημητράκης, Κώστας Σακκάς και Δήμητρα Συριανού από τα ένοπλα μιάσματα της αντιτρομοκρατικής. Οι σύντροφοι μας μεταφέρονται με κουκούλες στα γραφεία της ΓΑΔΘ, όπου και κρατούνται σε συνθήκες εξαίρεσης για 2 μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο "λαβράκι" από την ΕΛ.ΑΣ. που επιχείρησε από γη και ουρανό

Από τη πρώτη στιγμή η αντιτρομοκρατική μιλάει μέσα από τα δελτία των 8 για δήθεν εξάρθρωση ένοπλου βραχίονα του αντάρτικου πόλης και επικείμενη εξιχνίαση άλλων ληστειών. Επανέρχεται σε λειτουργία η παλιά συνταγή των ληστών με τα μαύρα και το επαναστατικό ταμείο. Η εικόνα των συντρόφων μας σιδηροδέσμιων στα χέρια του κράτους περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι, με τους τηλεδίκες να διψούν για αίμα.

Παράλληλα η κυβέρνηση μιλάει για μια άρτια οργανωμένη επιχείρηση καταστολής, που τίθεται στο τραπέζι ως υπόδειγμα στρατηγικής ενάντια στους αναρχικούς για να βουλώσει τα στόματα όσων υποστηρίζουν πως ο σύριζα «χαϊδεύει τους τρομοκράτες». Ας μη γελιόμαστε: ο σύριζα έχει εκφυλίσει κάθε λογική αγώνα, απορροφώντας τις κοινωνικές αντιστάσεις και στρέφοντας την κοινωνία στη ματαιοδοξία.

Ακόμα 3 σύντροφοι μας βρίσκονται αιχμάλωτοι στα χέρια του εχθρού. Δε θα τους αφήσουμε μόνους. Δε θα προδώσουμε τη συνέπεια τους στον αγώνα…με την αξιοπρέπεια μας απρόσβλητη και τις αρχές και τις αξίες μας να καθοδηγούν το είναι μας.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Ιούνη, επιτεθήκαμε με πέτρες και μπογιές στην ΤΟ του Συριζα στην οδό Αετοράχης στην ανατολική Θεσσαλονίκη στέλνοντας μια πρώτη απάντηση στα σχέδια του κράτους απέναντι στην επαναστατική βία. Κανένας σας δεν πρέπει να κοιμάται ήσυχος. Μη ξοδεύεστε σε φθηνά προεκλογικά κόλπα και κινήσεις θεάματος για την ψηφοθηρία ακόμα και στο συντηρητικό τόξο. Τίποτα δεν τελείωσε για μας, όλα τώρα ξε
κινάνε».

Πηγή:  voria.gr