Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 18/11/2019

Το Σάββατο, 16/11/2019 και απογευματινές ώρες, τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και Αντιπρόσωποι της Ένωσης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ, Α’ Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ και Ταμίας Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, πραγματοποίησαν επισκέψεις-συναντήσεις με συναδέλφους στα:

  • Α.Τ. Κερατέας,
  • Τ.Α. Κερατέας,
  • Β’. Τμήμα Τροχαίας νοτιοανατολικής Αττικής (πρώην Τ.Τ. Κερατέας),
  • Α.Τ. Καλυβίων,
  • Τ.Α. Καλυβίων,
    όπου και συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τις συγκεκριμένες Υπηρεσίες.
    Διαπιστώθηκε ότι σε όλες τις παραπάνω Υπηρεσίες η Παρούσα δύναμη υπολείπεται κατά πολύ της Οργανικής με ότι αυτό συνεπάγεται όσον αφορά την αστυνόμευση της περιοχής αλλά και τον καταμερισμό εργασίας των αστυνομικών.

     

                                              TMHMATA 1 F

Δυστυχώς, είναι αναπόφευκτο η επικρατούσα κατάσταση να γίνει ακόμα πιο δύσκολη στην αμέσως επόμενη χρονική περίοδο κατά την οποία οι συνάδελφοι θα λάβουν την προγραμματισμένη τους άδεια για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Κρίνεται λοιπόν αναγκαία η ενίσχυση των Υπηρεσιών των Μεσογείων με ανθρώπινο δυναμικό αλλιώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος υπολειτουργίας τους.

Ελπίζουμε ότι με την ευκαιρία της εξόδου των νέων Ειδικών Φρουρών από τις Σχολές να ληφθούν υπόψη τα ανωτέρω από την Πολιτική και Φυσική ηγεσία του Σώματος και να δοθεί ιδιαίτερο βάρος σε αυτές τις απομακρυσμένες περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Επίσης, λόγω της απομακρυσμένης γεωγραφικής θέσης, θα πρέπει να υπάρξει όσο γίνεται μεγαλύτερη απαλλαγή των εν λόγω Τμημάτων από μέτρα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ο χρόνος μετάβασης από και προς την Υπηρεσία είναι πολύ μεγάλος και ουσιαστικά έτσι υφίσταται υπερεργασία σε συνδυασμό με επιπρόσθετη καταπόνηση του προσωπικού.

                                                TMHMATA 3 F


Ως Ένωση θα συνεχίσουμε τις επισκέψεις στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όριά μας, με σκοπό την καταγραφή κι επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας.

                                                                             Για το Δ.Σ.

                                               -Ο-                                                                      -Ο-
                                        Πρόεδρος                                                       Γεν. Γραμματέας

                          ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                      ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
                                     6978079503                                                          6948040159

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis