Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:17 | 30/10/2020

Το μόνο που απομένει να αναλάβουμε πλέον..η διενέργεια τέστ κορονοϊού..


Δεύτερο κύμα έξαρσης του "covid 19" λοιπόν , και η ΕΛ.ΑΣ. στη πρώτη γραμμή και πάλι να ασχολείται με το σύνολο εφαρμογής των μέτρων αποφυγής διάδοσης.. το τυπικό μιας εποχούμενης περιπολίας σήμερα.. έλεγχος για την εφαρμογή των μέτρων σε καταστήματα τροφίμων ποτών, έλεγχος σε πάσης φύσεως καταστήματα και επιχειρήσεις, έλεγχος πεζών, έλεγχος σε μέσα μαζικής μεταφοράς, έλεγχος σε τοπικές λαϊκές αγορές, έλεγχος τήρησης του μέτρου της καραντίνας από πολίτες και στα κενά , αν αυτά υπάρξουν, πραγματοποίηση πραγματικής Αστυνόμευσης προς τους πολίτες..

Επιπλέον βέβαια, συγκρότηση έξτρα συνεργείων αστυνομικών περί covid και ακόμα και υπηρεσίες πρώτης γραμμής για την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος (οχήματα Άμεσης Δράσης, Ζ, ΔΙ.ΑΣ. κλπ) επιφορτισμένες με τα ίδια παραπάνω καθήκοντα με την ηγεσία όμως να συνεχίζει να απαιτεί και απόδοση ως προς την κυρία αποστολή τους..

Αναπόφευκτα λοιπόν, το προσωπικό άρχισε πάλι να υπερεργάζεται, να καταπονείται και να εκτίθεται στον ιό απροστάτευτο χωρίς να έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο από την αρχή της πανδημίας..

Ναι κύριοι πολιτικής και φυσικής ηγεσίας, να βάλουμε πλάτη, ναι να μπούμε μπροστά, ναι να εκτεθούμε και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην κοινωνία, ναι να πιεστούμε ΑΛΛΑ όχι μόνοι μας και πάλι..

Που χάθηκαν ως δια μαγείας οι υπόλοιπες αρμόδιες υπηρεσίες (Μαζι με την ΕΛΑΣ) ελέγχου εφαρμογής των μέτρων και βεβαίωσης παραβάσεων σύμφωνα με τα σχετικά ΦΕΚ (πολλές από τις οποίες έλαβαν και σχετικά επιδόματα για τις υπηρεσίες τους);;;;

Το μόνο που απέμεινε πλέον να μας διατάξετε να κάνουμε είναι η διενέργεια τέστ κορονοϊού..

Στο δια ταύτα, απαλλάξτε μας από καθήκοντα που μπορούν κάλλιστα να γίνουν από άλλες υπηρεσίες, προστατέψτε μας ουσιαστικά με συχνές απολυμάνσεις κτιρίων, οχημάτων και χορήγηση μέσων προστασίας, διενεργείστε τεστ κορονοιού με συνεργεία του ΕΟΔΥ σε υπηρεσίες που διαπιστώνεται θετικό κρούσμα, χωρίς να μας αναγκάζεται να πληρώνουμε για ένα τέστ, παραπάνω από μια φορά σε πολλές περιπτώσεις, για έναν ιό που με δική σας απόφαση και ευθύνη εκτιθόμαστε σχεδόν αποκλειστικά..για χορήγηση επιδόματος των έξτρα παρεχόμενων υπηρεσιών δεν αναφέρομαι, καθώς είναι το τελευταίο που μας απασχολεί και πιο πολύ θα ήταν δείγμα ηθικής στήριξης (σίγουρα κάτι παραπάνω από το sms που λάβαμε), άσε που μπορεί και εκ των έσω να μας πούνε και επαίτες..

Αντωνίου Ευάγγελος

Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Θ. στη Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Μέλος Ε.Μ.Α.Σ.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis