Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:27 | 21/07/2017

Το κείμενο που ακολουθεί αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των Ενωμένων Αστυνομικών [ΕΝΑ] :

 

Δύο μήνες πέρασαν από την ψήφιση το μισθολογίου και ουδεμία εξέλιξη έχει υπάρξει σχετικά με την βελτιστοποίηση του.

Καμία νέα τροπολογία δεν ψηφίστηκε προς όφελος μας, παρά τις πολλές υποσχέσεις των αρμοδίων και τις διακηρύξεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Κανείς δεν θα περίμενε από μόνη της μία Κυβέρνηση να αλλάξει αυτά που ψηφίζει, χωρίς καμία πίεση και χωρίς καμία πρόταση, στο αντίξοο οικονομικό περιβάλλον της χώρας μας!

Αυτή η πίεση και οι προτάσεις θα έπρεπε να έρθουν από την Ομοσπονδία μας, η οποία για ακόμη μια φορά φαίνεται κατώτερη των περιστάσεων και μετά την ψήφιση του Νομοσχεδίου.

Να θυμίσουμε ότι πριν την ψήφιση του εν λόγω Νομοσχεδίου, πέραν του ότι η Ομοσπονδία μας δεν είχε καμία απολύτως ενημέρωση κατά τη σύνταξή του-τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται-ήταν και η μοναδική που έμεινε έξω από μία κλειστή πόρτα,

χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα,

την ώρα που οι υπόλοιποι εκπρόσωποι Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων πετύχαιναν ευνοϊκές αλλαγές, έστω και λίγες, στο παρά πέντε, προς όφελος των εργαζομένων που εκπροσωπούν!

Εμείς ακόμα πίσω!

Ακόμα δεν έχουν υπογραφεί οι Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις για τα ειδικά επιδόματα συγκεκριμένων Αστυνομικών Υπηρεσιών, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα τις δυσάρεστες εκπλήξεις που αυτές μας επιφυλάσσουν.

Πρέπει άμεσα να υπογραφούν ώστε να μην φτάσουμε τελευταία στιγμή να παρακαλάμε για επιδόματα πετσοκομμένα!

Αδικία στην αναγνώριση της Στρατιωτικής θητείας!

Θα πρέπει άμεσα να δοθεί παράταση για όσους Συναδέλφους δεν έχουν αναγνωρίσει την Στρατιωτική θητεία τους, ώστε να μην μείνουνε πίσω μισθολογικά και αδικημένοι σε σχέση με τους υπόλοιπους που την έχουν ήδη αναγνωρίσει!

Ανυπεράσπιστοι παραμένουν οι Δόκιμοι!

Δεν υπάρχει πιο άσχημη κατάσταση από αυτή με τη μισθοδοσία των Δόκιμων Αστυφυλάκων! Προτείνουμε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας για τους μισθούς τους. Οι στιγμές είναι δύσκολες γι αυτούς και τις οικογένειές τους και η όλη κατάσταση είναι εντελώς απαράδεκτη!

θα πρέπει το Συνδικάτο να ασχολείται με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει όλο το Αστυνομικό προσωπικό και να μην αναλώνεται σε επικοινωνιακά παιχνίδια φτιάχνοντας το προφίλ συνδικαλιστών λες και χτίζουν πολιτική καριέρα, κυρίως πάνω στις πλάτες των Συναδέλφων.

Ακολουθεί η φωτογραφία από τον νέο μισθό Δόκιμου Αστυφύλακα, η οποία βαραίνει τις πλάτες όλων των Συνδικαλιστών!

ΕΝΑ

«πρώτα ο Συνάδελφος»

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis