Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:50 | 22/02/2021

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής:

Όταν τελείωσαν οι ετήσιες τακτικές κρίσεις,  ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής   με ανακοίνωση μας τις χαρακτηρίσαμε «παρουσιολόγιο Αξιωματικών» και επισημάναμε τη δύσκολη θέση που έχουν  περιέλθει οι Αξιωματικοί της Σ.Α.Ε.Α.. Συγκεκριμένα τονίσαμε ότι υπάρχουν αρκετές σειρές της Σ.Α.Ε.Α που θα έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα ασφαλιστικά χρόνια χωρίς καν να έχουν προαχθεί στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.

Καίτοι είχαμε καταθέσει προτάσεις  για το βαθμολόγιο όλων των αστυνομικών ουδείς μας κάλεσε να τις συζητήσουμε.

Με τη σειρά της η Ομοσπονδία μας  (Π.Ο.ΑΞΙ.Α)  είχε ζητήσει από την πολιτική και φυσική ηγεσία να ενημερωθεί για το νέο βαθμολόγιο και να παραθέσει τις προτάσεις και τα επιχειρήματα της.

«Άκρα του τάφου σιωπή» από τα επίσημα χείλη,  παρά μόνο επιλεκτικές  διαρροές για το επικείμενο βαθμολόγιο.

Η απαξιωτική συμπεριφορά συνεχίστηκε και επιβεβαιώθηκε με την ανάρτηση μέρους του Σ.Ν για το βαθμολόγιο στο διαδίκτυο από δημοσιογράφους του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Διαβάζοντας αυτό  το Σ.Ν. ο  αξιωματικός της  Σ.Α.Ε.Α  αισθάνεται ντροπή και αγανάκτηση. Αναλογίζεται για ποιο λόγο επέλεξε να εισαχθεί στη Σχολή Αξιωματικών με τις όποιες  προσωπικές, οικογενειακές και οικονομικές θυσίες  κατέβαλε και δεν επέλεξε διαφορετικό πιο ανώδυνο  δρόμο για τη βαθμολογική του εξέλιξη , αφού  θα είναι σχεδόν η ίδια με τους Αξιωματικούς του Τ.Ε.Μ.Α ;

        Αναρωτιόμαστε ποιοι σχεδίασαν και για ποιο λόγο αυτό το βαθμολόγιο;

        Για ποιο λόγο σπέρνουν τη διχόνοια μεταξύ των αστυνομικών;

        Για ποιο λόγο θα πρέπει να υπάρχει συνεχής διατάραξη στην επετηρίδα.

        Για ποιο λόγο θα πρέπει να προσφεύγουμε στα διοικητικά δικαστήρια   για θέματα ξεκάθαρα και αυτονόητα που η ηγεσία μας  έπρεπε να έχει επιλύσει;

         Ως η μεγαλύτερη Ένωση Αξιωματικών δηλώνουμε ότι θα αντιδράσουμε με όλες τις δυνάμεις μας προκειμένου να υπάρξει ένα δίκαιο και αξιοκρατικό βαθμολόγιο.   

         Ζητάμε από την ηγεσία μας να συζητήσει με την Ομοσπονδία μας  και να μην αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς.

         Καλούμε τα μέλη μας να είναι σε επαγρύπνηση και να αγωνιστούμε από κοινού με την Ομοσπονδία για την τελική δικαίωση μας.

        Ο αγώνας τώρα ξεκίνησε .

 

 

                                        Για το Δ.Σ

 

 Ο Πρόεδρος                       Ο Γ.Γραμματέας

Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ        Ευαγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ

 

 

      

        

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis