Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 01/04/2021

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής:

Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι ένας  σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία μίας επιχείρησης ή ενός οργανισμού, είναι η εμπιστοσύνη που πρέπει να υπάρχει    στο εργασιακό περιβάλλον.

Η ύπαρξη μιας αμφίδρομης  εμπιστοσύνης  μεταξύ  προϊσταμένων και υφιστάμενων είναι το ζητούμενο προκειμένου να  επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για να υπάρξει εμπιστοσύνη,  χρειάζεται καθημερινά  το χτίσιμο αληθινών σχέσεων μεταξύ των.Πρέπει επίσης  συνδυαστικά να υπάρχει  μία αξιόπιστη διοίκηση  και φυσικά οι εργαζόμενοι να αισθάνονται ότι έχουν το σεβασμό της διοίκησης και όταν θα χρειαστεί να αντιμετωπισθούν από αυτή  δίκαια και χωρίς εμπάθεια.

Επιπλέον μέσω  της επικοινωνίας με ένα ειλικρινή διάλογο, τον καθορισμό των στόχων, την αποτίμηση της προσπάθειας, την επιβράβευση, τον έλεγχο, τη συνεργασία, την ηρεμία και την κατανόηση θα υπάρξει το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον.

Διερωτώμεθα στην   Ελληνική Αστυνομία, που είναι ένας μεγάλος οργανισμός, επικρατούν οι προαναφερόμενες εργασιακές συνθήκες;

Υπάρχει στην εργασιακή καθημερινότητα μας αυτή η μαγική λέξη που είναι η εμπιστοσύνη;

Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, δυστυχώς δεχόμαστε καθημερινά παράπονα από τα μέλη μας  για συμπεριφορές που δε συνάδουν σε μία δημοκρατική Αστυνομία του 21ου αιώνα.

Με την παρούσα ανακοίνωση μας δεν επιθυμούμε να επικεντρωθούμε και να επικρίνουμε  συμπεριφορές και αποφάσεις.

Επιθυμούμε να επισημάνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η Ελληνική Αστυνομία ανήκει στην κοινωνία

και τους πολίτες. Δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και ως εργαζόμενοι, ανεξαρτήτως βαθμού, επιζητούμε το σεβασμό  και πάνω από όλα ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Ελπίζουμε να γίνει κατανοητό από όλους.

Ευελπιστούμε  ο κ. Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής να αντιστρέψει το κλίμα της αβεβαιότητας, της φοβίας και να επαναφέρει το κλίμα της συνεργασίας, του σεβασμού και της αξιοπρέπειας.

    Για το Δ.Σ

 

Ο Πρόεδρος

Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Ο Γ.Γραμματέας

Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis