"Αξιότιμε κ. Αρχηγέ της Ελληνικής Αστυνομίας δώστε μια δίκαιη λύση στο ζήτημα των Ανθυπαστυνόμων"

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ
"Αξιότιμε κ. Αρχηγέ της Ελληνικής Αστυνομίας δώστε μια δίκαιη λύση στο ζήτημα των Ανθυπαστυνόμων"

Δημοσιεύουμε κείμενο Αστυνομικού, το οποίο εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr

Δείτε τι αναφέρει ο εν λόγω αστυνομικός απευθυνόμενος στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.:

 

"Κύριε Αρχηγέ απευθύνομαι σε εσάς με σεβασμό στον θεσμό που Υπηρετείτε.

Είμαι Ανθυπαστυνόμος της Ελληνικής Αστυνομίας και έχω εισαχθεί με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων, υπερήφανος που από την θέση μου μπορώ και κάνω με επαγγελματισμό την δουλειά μου καθημερινά.

Αγωνίζομαι και εγω όπως 1000αδες συνάδελφοι μου να ζήσω την οικογένεια μου πάρα την οικονομική πίεση που έχουμε όλοι υποστεί και καθημερινά προσπαθώ να προφέρω και εγώ στην συνολική προσπάθεια για την εμπέδωση του αγαθού της ασφάλειας των Ελλήνων πολίτων.

Δεν επιθυμώ να πάρω την θέση κανενός Αξιωματικού [αν ήθελα θα έδινα πανελλαδικές].

Χωρίς δική μου όμως υπαιτιότητα με την ψήφιση του τελευταίου στρεβλού ως αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων νόμου αναφορικά με το βαθμολόγιο, βλέπω συνεχώς συνάδελφους μου νεότερους μου - υφισταμένους μου, να προάγονται και να βρίσκομαι εγώ υφιστάμενος τους χωρίς καμία λογική, (επειδή είχαν τα χρήματα που εγώ δεν διαθέτω να τζογαρουν και να κέρδισαν ένα δικαστήριο).

Διαφορά δικηγορικά γραφεία προωθούν συνεχώς διακαστηκες αγωγές [όχι αφιλόκερδος στερώντας από πολλούς συνάδελφους χρήματα απαραίτητα για την διαβίωση τους] οι αποφάσεις τους δε, συνεχώς καταστρατηγούν οποιαδήποτε έννοια ιεραρχίας στο σώμα.

Πρόσφατα μας ενημερώσαν ότι προωθείτε η διαδικασία της πιλοτικής δίκης μέσω του ΣΤΕ η οποία αν κερδηθεί για τρίτη φορά εγώ προσωπικά θα δω μέσα από την Υπηρεσία μου να προάγονται νεότεροί Ανθυπαστυνόμοι εις βάρος μου.

Αξιότιμε κ. Αρχηγέ της Ελληνικής Αστυνομίας δώστε μια δίκαιη λύση στο ζήτημα των Ανθυπαστυνόμων.

Σταματήστε των διασυρμό, το αίσθημα αδικίας την απαξίωση, αλλά και την οικονομική μας εξαθλίωση μας."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση μετά από καταγγελία αστυνομικών