Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 04/10/2016

Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικών που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του policenet.gr

Μάλλον, δεν έχετε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί στην πραγματική κοινωνία, όσο εσείς «ζείτε » στον γυάλινο φανταστικό κόσμο σας.

Μάθετε λοιπόν ότι, κοινωνία και πολιτικοοικονομικό σύστημα ( μέρος του οποίου σας θεωρούμε αφού ¨παίζεται τα γνωστά  παιχνίδια του ¨ ) είναι πλέον δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι.

Μάθετε ότι κοινωνία και αστυνομία, δε ήταν ποτέ τόσο κοντά, δεν είχαν ποτέ τόσο πολύ την ανάγκη ο ένας του άλλου …όσο και αν προσπαθείτε, τούτο να το ακυρώσετε.

Μάθετε ότι ο αληθινός βιοπαλαιστής, ο απλός άνθρωπος που πασχίζει καθημερινά, απλά να φάει και κάπου να κοιμηθεί χωρίς να ενοχλεί κανέναν, δεν ενδιαφέρετε για τα κόλπα σας, δεν ενδιαφέρετε για το θέατρο που παίζεται, δεν ενδιαφέρεται για τα καμώματά σας .

Δεν σας βλέπει καν …. μα κι αν σας βλέπει, σας βλέπει δωρεάν χωρίς εισιτήριο

Μα και κάτι ακόμα …

Δεν  έχετε καταλάβει τι συμβαίνει ¨πίσω από την κουρτίνα ¨ και ότι υπάρχουν – κάποιοι σαν εμάς  - σκιά πίσω σας ή δίπλα σας , ανυπάκουοι , ¨αναρχικοί ¨  , ενίοτε κυνηγημένοι από τους δικούς μας που δεν εγκρίνουν τις κινήσεις μας  και αποφασισμένοι … σχεδόν ¨τέρατα της νύκτας ¨ που δημιούργησε η δράση σας, η ανίατη τρέλα σας τόσα χρόνια , η  καταστροφική και αυτοκαταστροφική αναρχική κουλτούρα σας , μα και η διάθεση όλων όσων θέλουν να πλήξουν ή να αμφισβητήσουν  το δημοκρατικό μας πολίτευμα …. κάποιοι από εμάς που απλά περιμένουν …. την εντολή.

Θυμηθείτε, πως  ¨εξαφανίστηκε ¨ εν ριπή οφθαλμού¨ η ηγεσία ενός ολόκληρου κόμματος, που έτεινε να προδιαθέτει σε κοινωνικές ¨εμφύλιες ¨ καταστάσεις … θέμα για το οποίο δεν γνωρίζεται την πραγματική του διάσταση.

Τώρα και εσείς με άλλη σημαία τάχα  μου, την ίδια προδιάθεση καλλιεργείτε και όπως πάτε, την ίδια τύχη θα έχετε … απότομα, αστραπιαία και τελειωτικά

Σας αφήσαμε χώρο να “αναπνέεται ” να κινηθείτε, μα φαίνεται πως κάνετε … κατάχρηση.

Η δημοκρατία που ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΆΡΞΕΤΕ, σας διέθεσε χώρο να πείτε, να μεταδώσετε, να παρουσιαστείτε.

Εσείς εκεί κολλημένοι σαν …τους καταραμένους.

Δεν έχετε όμως συνειδητοποιήσει  τι ¨μπορείτε να πάθετε ¨ και εσείς, εάν κάποια στιγμή λάβουμε σοβαρά υπόψη μας τις απειλές σας κατά των αστυνομικών , εάν κάποια στιγμή αποφασίσουμε να ¨κινηθούμε ¨ αμυντικά εναντίων σας.

Εάν , αρχίσουμε και εμείς με video και αποδεικτικά στοιχεία να βγάζουμε τα άπλυτά σας στην φόρα . Όπως για παράδειγμα τι συμβαίνει σε κάποιες τοπικές οργανώσεις σας , ποιος ακριβώς είναι ο λόγος που … θέλετε να ακούγεστε – μέσα από αυτά  - κάθε τόσο .

Εάν αρχίσουμε και εμείς να σας ¨επισκεπτόμαστε¨ εκεί που τρώτε , εκεί που ζείτε , εκεί που ¨νιώθετε βασιλιάδες ¨ … αόρατα .

Εάν αρχίσουμε να συλλαμβάνουμε τους ¨συντρόφου σας ¨, όπως την Πόλα ή το παιδί της … δύο έχει εάν δεν το ξέρετε .

Πριν συμβεί αυτό , δείτε την αλήθεια για τα θέματα πάνω στα οποία στηρίζεται την νέα σας ¨σκοπιμότητα¨ για τους ίδιους πάλι  υπαρξιακούς σας λόγους

Δείτε την  διότι μετά από αυτό ….. θα ακολουθήσει η σιωπή μας .

Στον 4ο  του Α.Τ Ομονοίας, τα παιδιά ( από τα παιδιά που είχατε στρατολογήσει να κρατούν την κατάληψη στο γνωστό κτίριο )  προσήχθησαν μόνο για εξακρίβωση στοιχείων, αφού αρχικά είχαν ασχοληθεί πράγματι μαζί τους άλλες υπηρεσίες … για λόγους που θα καταλάβετε σε λίγο καιρό . Τα παιδιά δεν έτυχαν καμία μεταχείρισης πέραν την προβλεπομένης. Η όποια ένταση υπήρξε  , έλαβε χώρα μεταξύ των υπηρεσιών που ασχολήθηκαν με τα παιδιά  . Η προσπάθεια ωστόσο ενός να βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τον χώρο, οδήγησε στην αφαίρεση των κινητών τους , ενώ όταν κάποιος από τους παρευρισκομένους  των σωμάτων ασφαλείας απευθύνθηκε στον ¨αρχηγό των παιδιών ¨ με το γνωστό κοσμητικό επίθετο, δέχθηκε άμεσα επίθεση από άλλον αστυνομικό .

Να θεωρείτε την μήνυση σε βάρος όλων όσων ¨ έθεσαν ¨ το θέμα στην δημοσιότητα με τρόπο τέτοιο ώστε να αφήνονται έντονα υπονοούμενα σε βάρος των αστυνομικών για άλλη μια φορά , καίτοι μπορούσαν να απέχουν από μια τέτοια κίνηση ….δεδομένη.

Στο Α.Τ Πατησίων , ο ξαφνικά φίλο σας ,  Pellumb Marnikollaj προσπάθησε να δραπετεύσει όταν ο αστυνομικός του γνωστοποίησε ότι πρέπει να συλληφθεί και για ληστεία ( στην οποία πήρε μέρος και ένας από εσάς ) , Θεώρησε ότι μπορούσε – και μπορούσε – να διαφύγει από το παράθυρο , πλην όμως κατά την πτώση του χτύπησε άσχημα.

Μεταφέρθηκε ζωντανός  στον Ερυθρό Σταυρό, όπου και εξέπνευσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, κάτι το οποίο βεβαιώνει και το νοσοκομείο. Που είσαστε τότε και για τις επόμενες 10 ημέρες ;

Η πρεσβεία της Αλβανίας ενημερώθηκε επίσημα, η  δε νεκροτομή κάνει λόγο για απλές εκδορές στο υπόλοιπο σώμα - εκτός εκείνων που προκάλεσαν τα τελικά θανάσιμα τραύματα από την πτώση- που δεν αιτιολογούν την πιθανότητα του βασανισμού ….εσείς μπορείτε να λέτε ότι θέλετε.

Όσο δε, αφορά το πρόσφατο περιστατικό με την ρίψη χημικών …. κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει στους αστυνομικούς να προστατέψουν τον εαυτό τους από σοβαρά κτυπήματα  . Η αναγκαστική ρίψη ήταν αμυντική πράξη και όχι επιθετική . Θωρήθηκε πιο ήπια δεδομένης της στιγμής  – γιαυτό ακριβώς τον λόγο  - από την χρήση των γκλόπς ή  της βίαιης απώθησης  με τις ασπίδες, ενώ δόθηκε  έγκαιρα περιθώριο στους πάντες να αποφύγουν την επαφή με τα χημικά , γιαυτό άλλωστε δεν καταγράφηκε κάποια έντονη δυσφορία

Και εδώ η μήνυση σε βάρος όλων όσων  προκάλεσαν – με κάλυψη τους συνταξιούχους – ένταση στα επεισόδια με σκοπό να φτάσουν τους αστυνομικούς στην απόφαση για ρίψη χημικών προκειμένου να εκμεταλλευτούν στην συνέχεια μικροπολιτικά το θέμα …. να θεωρείτε δεδομένη . Απλά βρισκόμαστε στο στάδιο της ταυτοποίησης τους

Για εσάς, δεν χρειάζεται να κάνουμε ταυτοποίηση , σας ξέρουμε , άλλωστε πριν μερικές ημέρες ¨συναντηθήκαμε ¨ …. και όπως φαίνεται θα ξανασυναντηθούμε σύντομα .

 ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

ο[email protected]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis