Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:37 | 22/05/2017

"Απάντηση στους επικριτές του συνδικαλιστικού ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ:

Αγαπητέ συνάδελφε πραγματικά λυπάμαι για το βαθμό και το μέτρο της ενημέρωσης που έχεις ή που θέλεις να έχεις. Παρότι όλες οι ενέργειες και οι δράσεις, τόσο της ΠΟΑΣΥ όσο και των υπόλοιπων Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και της νόμιμης Ομοσπονδίας των Στρατιωτικών, υπάρχουν και είναι διαθέσιμες στο διαδικτυακό τόπο του συνδικαλιστικού μας κινήματος, εσύ προφανώς δεν ασχολήθηκες να ψάξεις για να ενημερωθείς, αλλά προτίμησες να παραπληροφορείς τους συναδέλφους και να πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα, εξυπηρετώντας προσωπικά οφέλη από το έτος 2004!!

Ενημερώσου ότι, ΠΟΤΕ δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση του συνδικαλιστικού κινήματος των Σωμάτων Ασφαλείας για το μισθολόγιο τους από κανέναν αρμόδιο Υπουργό (Οικονομικών, Προστασίας του Πολίτη κ.λπ.).

Ενημερώσου ότι, ΠΟΤΕ η Κυβέρνηση δεν έβαλε το νομοσχέδιο και ειδικότερα τις διατάξεις του μισθολογίου μας σε δημόσια διαβούλευση, ως όφειλε και ενώ είχε χρόνο στη διάθεσή της.

Ενημερώσου ότι, το συνδικαλιστικό κίνημα των Σωμάτων Ασφαλείας εγγράφως ΖΗΤΟΥΣΕ ενημέρωση για το μισθολόγιο μας εδώ και περίπου δύο έτη από τους αρμοδίους Υπουργούς και αυτοί διαβεβαίωναν ότι όταν έρθει η ώρα θα υπάρξει χρόνος για διαβούλευση και κατάθεση προτάσεων.

Ενημερώσου ότι, η επίσημη Ομοσπονδία των Στρατιωτικών ήταν μαζί με τις Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας στη Βουλή και στις συναντήσεις με τα πολιτικά κόμματα, ζητώντας ΜΑΖΙ με εμάς την απόσυρση των διατάξεων του μισθολογίου μας και την εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ.

Ενημερώσου ότι, το μισθολόγιο συντάχθηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με ευθύνη και υπαιτιότητα της Κυβέρνησης, παραβλέποντας κάθε δημοκρατική διαδικασία περί διαβούλευσης και διαλόγου με τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

Ενημερώσου ότι, η Κυβέρνηση ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ να μας χορηγήσει τα αναδρομικά και να εφαρμόσει πλήρως τις αποφάσεις του ΣτΕ και έπραξε το αντίθετο.

Ενημερώσου ότι, η Κυβέρνηση κατέβασε το νομοσχέδιο με τις ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ στα πενθήμερά μας και τη ΜΗ χορήγηση επιδόματος παραμεθορίου στα Σώματα Ασφαλείας, όπως στις Ένοπλες Δυνάμεις και το συνδικαλιστικό κίνημα είναι αυτό που μπόρεσε να αποτρέψει την περικοπή, διατηρώντας την προτεραία κατάσταση στα πενθήμερα και την ίση αντιμετώπιση στη χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου στα Σώματα Ασφαλείας, ειδάλλως θα τα είχε καταθέσει στη Βουλή η Κυβέρνηση εξ αρχής και όχι να κάνει νομοθετικές παρεμβάσεις.

Αυτά τα ολίγα…"

 

** Το ανωτέρω κείμενο αναρτήθηκε στο fb από τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. κ. Χρήστο Μαυραγάνης (Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Αθηνας)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis