Απάντηση του Γ. Γρηγοριάδη στον Χ. Μπαλάσκα για την ΔΙ.ΑΣ.

Απάντηση του Γ. Γρηγοριάδη στον Χ. Μπαλάσκα για την ΔΙ.ΑΣ.

Θα έπρεπε να γνωρίζετε κύριε Μπαλάσκα από την θέση σας ως εκφωνητής της Άμεσης Δράσης ότι η κάθε περιφερειακή διοίκηση της ΔΙΑΣ έχει και στόλο οχημάτων.

Σάπια οχήματα, τα "αποφάγια" της Άμεσης Δράσης, κατ αποκλειστικότητα Xsara σε άθλια κατάσταση (όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το κείμενό μου) στα οποία οι συνάδελφοι που όταν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την έξοδο μηχανών (της ΔΙΑΣ ομοίως όπως και της Ζ) παίζουν κορόνα γράμματα την ζωή τους σε περιπολικά-νεκροφορες!!!!!!!

Έχει λιγότερη αξία για εσάς η ζωή των 2 συναδέλφων που οδηγούν σε καθημερινή βάση τα οχήματα προσαγωγών της ΔΙΑΣ και τις 4 αδες αστυνομικών των ομάδων που (εν αντιθέσει με την Ζ) εκτελούν υπηρεσία όταν οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς - βροχόπτωση /χιονόπτωση - σε οχήματα που στο car.gr θα τα αγοράζατε με 500 ευρώ?????????!!!!!!!!

https://scontent.fath7-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-0/p480x480/80484063_2706099322814707_50409949548773376_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_ohc=kpJG09LI_J0AQkKa6pKjxFfNZrS00RTN9T48fWcjJvj1hdklAl7mCxVzQ&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=18e173f997bea2d57692a72aa4a55d68&oe=5E0B1D4DΕπίσης θα έπρεπε να γνωρίζετε και τις επιτυχίες και συλλήψεις που επιτυγχάνουν αυτές οι ομάδες, με οχήματα-ΧΑΡΟΥΣ, αφού πολλάκις και εσείς ο ίδιος κύριε Μπαλασκα έχετε δώσει συγχαρητήρια εκ του μικροφώνου σας στους συναδέλφους αυτούς!!!!!!!

Θέλετε λύση για την υποστελεχωση της Άμεσης Δράσης?????
ΑΠΟΔΕΧΘΕΊΤΕ ΤΌΤΕ ΤΟΥΣ Ε.Φ. ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ!!!!! Για να κλείσετε και τα στόματα αυτών που λένε ότι προβάλλετε αντιρρήσεις και ως συνδικαλιστές στην πιθανότητα να επιτραπεί να υπηρετούν Ε.Φ. στα περιπολικά, για να κρατήσετε αμιγές και ασπιλο από τα "άρβυλα" και τους "μπερεδες" το Γκετοποιημενο Απαρτχάιντ τύπου Αμεσοδρασησταν που παλιακα μυαλά εν δυνάμει συνταξιούχων της Ένωσης σας θέλουν να διατηρήσουν στην Α Υποδιεύθυνση!!!!!!

Θα συμφωνήσω όμως στην ανάγκη προμήθειας νέων περιπολικων.... ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!! Και οι ομάδες ΔΙΑΣ είτε με κατακλυσμό είτε με χιονοθυελα θα επιτελέσουν το καθήκον τους και θα προστατέψουν τον πολίτη.... Μην ανησυχείτε επ αυτού!!!!!!

Υ. Γ. : Αληθεύει μετά την αγορά ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ περιπολικων στην Άμεση Δράση προ ολίγων μηνών, στην επανακατανομη οχημάτων που ακολουθησε, υπήρξε προφορική εντολή "άνωθεν" να πάρει η ΔΙΑΣ μόνο τα σάπια τα Xsara με χαρακτηριστικό παράδειγμα όχημα που ήταν για "κόψιμο" από την Α Υποδιεύθυνση στην Αμυγδαλεζα και ως εκ δια μαγείας κρίθηκε κατάλληλο για να επιβαίνουν σε αυτό αστυνομικοί της ΔΙΑΣ!!!!!!???????

ΑΣΤ/ΚΑΣ (προερχόμενος εξ ΕΦ)ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ. Β/Α ΑΤΤΙΚΉΣ
Αν.Ταμιας στο Δ.Σ. του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.