Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 19/09/2017

Δείτε την απάντηση του προέδρου της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας, στην πρόσφατη ανακοίνωση τη ΝΕΣΠΑΑ, περί κομματικών δεσμών.

 Κύριοι της ΝΕΣΠΑΑ προφανώς έχετε μπερδευτεί!.

Ως Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας ( 2η μεγαλύτερη ένωση ), με τους συνεργάτες μου στο Προεδρείο, θεωρούμε τουλάχιστον υποχρέωση και καθήκον, απέναντι σε όλα τα μέλη μας, να τους εκπροσωπούμε όσο πιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ γίνεται.

Προς τούτο, οφείλουμε να αναδεικνύουμε με κάθε τρόπο τα προβλήματα των μελών μας και στους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου ( όλων των κομμάτων ), καθώς σας υπενθυμίζουμε ότι υπαγόμαστε, ως Σώμα, σε πολιτικό προϊστάμενο, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Όταν πάψουμε να έχουμε πολίτικο προϊστάμενο, θα σας καλέσουμε να μας πείτε την άποψή σας.

Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι, προκειμένου να γίνει αντιληπτό τι ακριβώς έχει συμβεί και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του!

Ο Πρόεδρος, ως θεσμικό όργανο, οφείλει να παρευρίσκεται σε συναντήσεις μελών με βουλευτές ( ήτοι επισκέψεις σε Αστυνομικές Υπηρεσίες ).

Τις τελευταίες ημέρες επισκεφθήκαμε Αστυνομικές Υπηρεσίες, στις οποίες πραγματοποιήσαμε συναντήσεις με εκπροσώπους του Κοινοβουλίου.

Για την ιστορία, λίγο πριν την επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου ( εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση ), συναντήσαμε δύο ιδρυτικά μέλη του συνδυασμού ΝΕΣΠΑΑ, στην πύλη του Τμήματος και αφού τους ενημερώσαμε για την επικείμενη επίσκεψη, τους προσκαλέσαμε να παρευρεθούν.

Οι εν λόγω κύριοι όμως της ΝΕΣΠΑΑ ακολουθούσαν την συνήθη πρακτική, δηλ. και ΔΕΝ συμμετέχουν ΚΑΙ εν συνεχεία τορπιλίζουν με ανακοινώσεις τις ενέργειες της Ένωσης.

Ο καθένας ας συνεχίσει αυτό που ξέρει καλά να κάνει!

ΕΜΕΙΣ να ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ και ΕΣΕΙΣ να ΤΟΡΠΙΛΙΖΕΤΕ.

Αλήθεια, κύριε επικεφαλή της ΝΕΣΠΑΑ, πως θα λύσετε τα προβλήματα των συναδέλφων;

Με καφέδες τύπου καφενείου στα κυλικεία ή με ανακοινώσεις που μόνο εμπόδια δημιουργούν;

ΔΕΝ είστε ΟΥΤΕ στο προεδρείο της Ένωσης μας, ( είμαστε εγώ και οι υπόλοιποι άξιοι συνεργάτες μου, αστυνομικοί, που τίμησαν τα μέλη με την ψήφο τους ), ΔΕΝ είστε ΟΥΤΕ στο προεδρείο της ΠΟΑΞΙΑ (είναι οι εκλεγμένοι ως άνω συνεργάτες μου) και ΟΥΤΕ συναναστρέφεστε με εκλεγμένους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου, όλων των κομμάτων!

Αφήστε μας λοιπόν, ΕΜΕΙΣ που έχουμε τη ΔΥΝΑΜΗ, ΕΜΕΙΣ που έχουμε τους θεσμικούς ΔΙΑΥΛΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ που έχουμε τη ΔΙΑΘΕΣΗ και το ΜΕΡΑΚΙ, να συνεχίσουμε να ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ (τουλάχιστον να προσπαθούμε…….

Και με λάθη πολλές φορές , γιατί όχι !).

ΕΣΕΙΣ μείνετε στο μικρόκοσμό σας , με κουτσομπολιά τύπου καφενείου!.

Υ.Γ. 1 κ. Επικεφαλή της ΝΕΣΠΑΑ, τα περί εκλεγμένων συνδικαλιστών που «τρέχουν» πίσω από στελέχη κομμάτων…. Και μάλιστα για προσωπικό όφελος …. Κάτι μας θυμίζουν…. Σοφή η φράση « κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια ». Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους συνδικαλιστές από επιτελεία, σε ένα βράδυ, «προσγειώθηκαν» σε ειδικές υπηρεσίες …. Έχετε υπ’ όψιν σας τίποτα κύριε επικεφαλή της ΝΕΣΠΑΑ;;; Υ.Γ. 2 Από όλα τα μέλη και τους αναγνώστες της παρούσας, θα ζητήσω την κατανόηση τους για το ύφος μου. Όμως, ως πρόεδρος, όφειλα να παρέμβω – απαντήσω, παραθέτοντας πραγματικά και μόνο γεγονότα, προκειμένου να εξαλειφθούν οι εντυπώσεις και να επικεντρωθούμε όλοι στην ΟΥΣΙΑ.

Ψαρογιάννης Ιωάννης

Πρόεδρος Ε.Α.Κ.Μ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis