Απέδρασαν από Αστυνομική υπηρεσία τρεις ισοβίτες επικίνδυνοι κακοποιοί

ALERT
Απέδρασαν από Αστυνομική υπηρεσία τρεις ισοβίτες επικίνδυνοι κακοποιοί

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η αστυνομία μετά την απόδραση τριών σκληρών κακοποιών, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί σε ισόβια για δολοφονίες, ληστείες και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι τρεις Αλβανοί κακοποιοί είχαν μεταχθεί από τις φυλακές όπου κρατούνταν και βρίσκονταν προσωρινά στο κτίριο του Μεταγωγών της Αθήνας.

Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ οι τρεις ισοβίτες  κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κατάφεραν να ξεγλιστρήσουν από τη φρουρά και  να αποδράσουν  από το κτίριο της αστυνομίας. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παρουσία και κάποιου συνεργού τους ο οποίος τους περίμενε να τους παραλάβει με αυτοκίνητο.

Από τη πρώτη στιγμή που έγινε αντιληπτή η απόδραση δεκάδες αστυνομικοί της Ασφάλειας από το ανθρωποκτονιών, τη δίωξη ναρκωτικών αλλά  και την Άμεση Δράση πραγματοποιούν ελέγχουν αλλά και έρευνες σε σημεία όπου θα μπορούσαν να έχουν βρει προσωρινό  κρησφύγετο οι δραπέτες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για τους ισοβίτες Μ. Φ.  27 ετών καταδικασμένος για ληστείες και δολοφονίες, Ζ.Κ. 38 ετών καταδικασμένος σε ισόβια για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών και Μ.Κ. 35 χρόνωνεπίσης καταδικασμένος για εμπορία ναρκωτικών. 

Ρεπορτάζ: Βάιος Σύρρος

star.gr

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πως το έσκασαν οι ισοβίτες από το Μεταγωγών - Όλες οι λεπτομέρειες της κινηματογραφικής απόδρασης