Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:01 | 26/05/2015

Ένας 30χρονος από την Καβάλα έκανε αγωγή στην πρώην σύντροφό του από την Ξάνθη ζητώντας να του επιστρέψει το i-phone 4 που της είχε δωρίσει όταν αυτός αγόρασε το i-phone 5 και ενώ ήταν ακόμη ζευγάρι !

 Μετά το χωρισμό τους, μάλιστα, η κοπέλα που ήταν έγκυος έφερε στον κόσμο το παιδί τους αλλά ο ενάγων επιμένει ότι θέλει πίσω το κινητό που της είχε δώσει και αμφισβητεί ότι το παιδί είναι δικό του !

Η  υπόθεση καθήλωσε την έδρα και το ακροατήριο, ενώ στην ερώτηση για το που βρίσκεται το κινητό η 27χρονη εναγόμενη δήλωσε ότι το έχει πια πουλήσει για 250 ευρώ λόγω οικονομικών προβλημάτων. Αλλά ακόμη και εκεί υπήρχε αντίλογος γιατί το ποσό θεωρήθηκε υπερβολικό για το i-phone 4, που δεν κυκλοφορεί πλέον.

Ο ενάγων φρόντισε να απευθυνθεί στην υπηρεσία εντοπισμού της Apple και υποστήριξε ότι με mail που δέχτηκε το πρωί της ίδιας μέρας από την εταιρία, η συσκευή εντοπίστηκε στο σπίτι της κοπέλας στην Ξάνθη!

Φυσικά η υπόθεση προκάλεσε αρκετά σχόλια αλλά και αμηχανία ενώ εντύπωση έκανε το γεγονός ότι ένας άνθρωπος μετά το χωρισμό του και με ένα παιδί μέσα στην υπόθεση, αυτό που σκέφτηκε ήταν να κάνει αγωγή στην πρώην σύντροφό του για να πάρει πίσω το παλιό του i-phone 4 και ενώ είχε ήδη αγοράσει το i-phone 5 ! Αυτό που δεν διευκρινίστηκε στην ακροαματική διαδικασία ήταν αν πρόκειται για το i-phone 4 ή το 4s...

Πηγή: xanthipress.gr, thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis