Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:42 | 16/12/2018

Με έναν ομολογουμένως πρωτοφανή τρόπο κατάφερε να δώσει τέλος στον εφιάλτη μιας Βουλγάρας η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πριν από λίγο καιρό, μια 45χρονη Βουλγάρα άρχισε να φλερτάρει μέσω Facebook με ένα συμπατριώτη της, ο οποίος την έπεισε να μετακομίσει στο Κίελο της Γερμανίας. Εκεί ωστόσο η ζωή της μετατράπηκε σε μαρτύριο, καθώς ο 32χρονος τη φυλάκισε σε ένα διαμέρισμα και την κακοποιούσε καθημερινά με στόχο, ενδεχομένως, να την εξωθήσει στην πορνεία. 

[custom:google-ads]

Σε επικοινωνία με την 24χρονη κόρη της, που μένει στην Ελλάδα, η άτυχη γυναίκα κατάφερε να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έβαλα κουμπαρά στην υπηρεσία μου, πιστεύω μέχρι την άλλη εβδομάδα θα μου έχουν μπει τα αναδρομικά...»

Νωρίτερα, ο βασανιστής της, της είχε επιτρέψει να μιλήσει μπροστά του με την κόρη της, μέσω κινητού που της έδωσε.

Μόνο που δεν υπολόγισε πως η 45χρονη θα μιλούσε με την κόρη της στα ελληνικά, τα οποία δεν καταλαβαίνει…

Η 24χρονη κατήγγειλε έτσι στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όσα της εξομολογήθηκε η μητέρα της, με την οποία ακολούθησαν δύο ακόμη επικοινωνίες. Η τελευταία από τα γραφεία της Δίωξης, απ΄ όπου η 24χρονη, έπειτα από καθοδήγηση, συμβούλεψε τη μητέρα της να πάει κοντά στο… παράθυρο και να περιγράψει τι χαρακτηριστικά κτήρια έβλεπε απ΄έξω, καθώς και επωνυμίες καταστημάτων.

Η 45χρονη υπάκουσε, δίνοντας επίσης και την περιγραφή ενός χαρακτηριστικού αγάλματος!

Δράση ανέλαβε στη συνέχεια το… Google Maps, με τη βοήθεια του οποίου οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την ακριβή τοποθεσία, όπου ο Βούλγαρος κρατούσε σκλάβα την άτυχη γυναίκα.

[custom:google-ads]

Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., μέσω της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας ενημερώθηκαν οι γερμανικές αρχές, οι οποίες την 21η Νοεμβρίου 2018 συνέλαβαν το δράστη και απελευθέρωσαν την παθούσα, η οποία φιλοξενείται προσωρινά σε κοινωνικές υπηρεσίες της Γερμανίας, ενώ δρομολογείται η επιστροφή της στη χώρα μας.

Πηγή:  cnn.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis