Απίστευτη κλήση στην αστυνομία από άνδρα που τον κυνηγούσε σκίουρος

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Απίστευτη κλήση στην αστυνομία από άνδρα που τον κυνηγούσε σκίουρος

Την Πέμπτη το βράδυ οι αστυνομικές αρχές της γερμανικής πόλης έλαβαν κλήση από έναν έντρομο άνδρα ο οποίος ζητούσε τη βοήθειά τους για να ξεφύγει από ένα μωρό σκίουρο που τον είχε πάρει στο κυνήγι.   

Όπως τους είπε χαρακτηριστικά, το κυνήγι ήταν τέτοιο που τον ανάγκασε να βγει από το σπίτι του.   

Όταν το περιπολικό έφτασε έξω από το σπίτι, οι αστυνομικοί είδαν τον άνδρα να τρέχει. Όπως επισήμαναν αργότερα οι ίδιοι, η περιπέτεια τελείωσε όταν ο μικρός σκίουρος, προφανώς εξαντλημένος, κυλίστηκε στο χώμα και έπεσε να κοιμηθεί.   

Η αστυνομία της πόλης υποστήριξε πως η επιμονή του ζώου ίσως οφείλεται στο γεγονός πως θέλει να βρει καινούργιο σπίτι.   

«Συχνά σκίουροι που έχουν χάσει τη μητέρα τους αναζητούν αντικαταστάτη και έτσι εστιάζουν τις προσπάθειές τους σε ένα άτομο» δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Christina Krenz.    «Μπορούν να γίνουν πολύ επίμονοι. Όχι μόνο να κυνηγούν κάποιον από πίσω αλλά και να προσκολληθούν πάνω του. Μπορεί να γίνει πολύ τρομακτικό. Ο άνθρωπος δεν ήξερε τι να κάνει και γι 'αυτό κάλεσε την αστυνομία. Σίγουρα αισθάνθηκε λίγο απειλημένος» πρόσθεσε η ίδια.   

Ο σκίουρος τελικά μεταφέρθηκε σε ένα κέντρο διάσωσης ζώων. Όπως κατέληξε η Christina Krenz, το μικρό ζώο θα γίνει η νέα μασκότ της αστυνομίας της Καρλσρούης.

Με πληροφορίες από Guardian 

Πηγή: www.lifo.gr